Ting at overveje når du monterer en TV

April 2

Ting at overveje når du monterer en TV

Mange af fladskærm tv på markedet er vægmontering. Det er vigtigt at overveje både æstetik og logistik af montere dit TV på enhver væg. Du nødt til at balancere, hvordan enheden ser ud på din væg med andre overvejelser som stik, ledninger og montage enheder. Vælge de bedste indstillinger for din særlige fjernsyn og værelse.

Position

Når du køber dit tv, har du sandsynligvis et sted i tankerne for installation. Når positionering dit tv, til at holde fra at belaste din hals mens du ser tv, skal du placere midten af skærmen i øjenhøjde. Hvis tv'et skal være en smule højere, placere den med bunden af TV i øjenhøjde.

Elektrisk tilslutning

Uanset hvor du placerer fjernsynet, skal du overveje, hvor det vil forbinde til en stikkontakt. Du vil måske ikke snor hængende ned i midten af din væg. En elektriker kan installere stikkontakter direkte bag dit tv eller du kan installere selvklæbende plast strips for at forbinde de elektriske kabler til.

Komponenter

Overveje, hvordan tv vil se dine andre komponenter, der opretter forbindelse til det herunder en DVR, Blue-Ray-afspiller, kabelboks, surround lyd og spil konsoller. Du skal overveje, hvor du vil placere disse komponenter. Surroundlyd, tillade plads nok på hver side af tv for alle de medfølgende højttalere.

Wall Mount

Der findes en bred vifte af mounts. Nogle mounts tillade dig at give tv en mere vertikal tilt til at holde blænding fra belysning fra påvirker visningen af tv'et. Du skal også overveje hvor langt væk fra væggen ønskede tv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com