Ting at tjekke om en vandvarmer

February 11

Din vandvarmer er en del af dit hjem, du sikkert ikke tror meget om. Det er typisk på et iøjnefaldende sted, og så længe det gør sit arbejde ordentligt, du behøver ikke at bekymre dig om det. Regelmæssigt eftersyn af vandvarmeren kan dog være en smart idé. Indskrivning ud enheden engang imellem, og især hvis du flytter ind i et nyt hus, er afgørende for at sikre dit system er i top orden og sikkert.

Vandtemperatur

Tjek din vandtemperatur ved kilden for at sikre, at vand er en behagelig temperatur for badning og er varm nok til at rense retter og tøj ordentligt. Du vil også være sikker på, vandet ikke er for varmt for at undgå forbrændinger.

Mange varmt vand opvarmningsanlægget fabrikanter indstille deres enheder til en standard temperatur på 140 grader. Det er ikke nødvendigt for de fleste husholdninger og temperaturen skal sænkes til 120 grader, ifølge det amerikanske Department of Energy hjemmeside.

Hvis enheden er indstillet til at opvarme vandet til 140 grader, er der en risiko for skoldning i brusebad, badekar og håndvaske. Du kan hæve niveauet til 130 grader, hvis opvaskemaskinen ikke har en varme opreklameret, men du skal være sikker på, at børn ikke er ansvarlig for kører deres eget badekar eller bruser. Lavere vandtemperatur vil også reducere korrosion og oprustning i rør af vandvarmeren.

Pilot lys

Hvis din vandvarmer ikke er varme vandet på alle, kan problemet være med pilot lys. Dette er forudsat at du har en gas vandvarmeren. Relighting piloten er noget din lokale gasselskab kan gøre for dig, eller du kan gøre det selv, hvis du er klar over, hvordan man gør det sikkert.

På de fleste modeller, du blot dreje knappen til "pilot" og kigge for at se om du kan se en flamme inde i panelet, ifølge hjem Tips hjemmeside. Hvis du ikke gør det, kigge efter instruktion på din model, der instruerer dig hvordan man kan tænde piloten. Hvis din vandvarmer er elektrisk, skal du muligvis mere alvorlig elektrisk bekymringer.

Skader eller utætheder

Tjek din vandvarmer regelmæssigt for skader og lækager. Hvis din vandvarmeren tank er bulet eller rusten, kunne det føre til en lækage i sidste ende. Hvis du kan se vand siver ud, bør du få enhed repareres eller udskiftes øjeblikkeligt.

Hane og ventil

Test pres frigivelse ventil og hane hvert år for at sikre din enhed fungerer korrekt og at rydde sediment bygget i tanken.

Små metal ventilen skal testes, når først om året for at sikre det er i orden. Husk at når du slipper ventilen, varmt vand vil komme ud af overløb rør ved fuld temperatur og kan brænde dig. Så længe vandet kommer fra røret, ventilen er i orden ordentligt.

Lejlighedsvis, Anbring en spand under vandhanen placeret på siden af din vandvarmer og tænde det at dræne en spand fyldt med vand fra bunden af tanken. Dette vand vil være varm så godt, så vær forsigtig. Denne strøm af vand vil fjerne meget af den bebyggede sediment i bunden af tanken, som kan få det til at fungere ineffektivt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com