Ting du behøver til syning gardiner

July 3

Ting du behøver til syning gardiner

Nye gardiner kan oplive et værelse. Farve, mønster og tekstur de indføre opdaterer dine møbler og andre indretning, og det sker uden at sprænge banken. Takket være en tilsyneladende endeløs valg af tekstiler giver syning gardiner dig næsten ubegrænset designvalg. Grundlæggende paneler i bredden på en standard stof bolt er et projekt endnu en begyndelse kan administrere, som opbygningen af dem kræver lidt mere end måling, skæring og lineær syninger. Hvis dit budget ikke tillader for dekorativ syning leverancer, kan du komme i gang med nogle grundlæggende materialer.

Stof og tråd

At finde ud af hvor meget stof du har brug for, måle afstanden fra hvor toppen af gardinet vil nå til hvor bunden af gardinet vil nå. Tilføje 8 inches til denne måling. Ekstra giver mulighed for en 2-tommer top hem og en 6-tommer forneden. Konvertere måling til fødder, repræsenteret af et decimaltal. For eksempel, hvis du vil have dine gardiner til 70 inches lang, skal du 78 inches af stof. Opdele 78 af 12 for at finde antallet af fødder i 78 tommer. Svaret er 6 fod, med 6 inches tilovers. Decimal for 6 fod, 6 inches er 6,5 fødder. Opdele antallet af fødder af 3, da stoffet er solgt af gården. En 6,5-fods panel er 2.17 værfter, som du runde til nærmeste kvarter. Hvert panel, derefter, kræver 2,25 yards. Du skal bruge mere stof hvis mønsteret gentager, som du vil line op mønster på hver gardin-panel. Købe flere spoler af tråd i den farve, der passer bedst til på baggrund af stoffet, en vægt, der er relevante for typen stof du bruger.

Måleværktøjer

Din gardin projekt kræver en masse måling. En metal målebånd, som dem der findes i isenkræmmere, arbejde godt for måling af windows for at afgøre, hvor meget stof du har brug for. A quiltning mat markeret med målinger og vinkler hjælper du måle sømme og hems som stoffet ligger på dit arbejdsoverflade. En lige kant quiltning lineal tjener det samme formål, og fungerer også som en skæring guide. En syerske målebånd kan erstatte quiltning mat og lineal.

Skærende værktøjer

En roterende afklipper er den reneste måde at klippe stof. Det ser ud og fungerer ligesom en pizza cutter. Du placerer stoffet på en skærefladen, lå hovedregel quiltning eller andre lige kant langs linjen snit, og rulle cutter over stoffet til at slice gennem det. Skiftevis, meget skarpe saks – helst et par stof stanseværktøj, at du afsætter udelukkende for stof--arbejde godt, også. Også har på hånden et søm ripper til at åbne din syning hvis du laver en fejl.

Jern

Du skal bruge et strygejern til at trykke din sømme og hems. De skal trykkes så stoffet ligger fladt, uden at tilføje bulk.

Symaskine

Symaskiner køre farveskala fra grundlæggende syerskerne til avancerede computere, der håndterer hver syning opgave, fra hemming til custom broderi. Vælg en maskine som du kan vokse ind i, men det giver ikke så mange funktioner at du føler dig overvældet.

Arbejdsoverflade

En alt for lille arbejdsflade kan slå syning gardiner til en frustrerende oplevelse, fordi du nødt til at lade stoffet hænge ned af siden, hvor det er svært at manøvrere. En stor overflade, ligesom et skrivebord eller spisebord, tillader dig at holde hele længden af stof inden for rækkevidde for lettere fastgørelse, Strygning og syning.

Diverse forsyninger

Din symaskine mekaniske mekanismer har brug for regelmæssig oliering for smøring. Holde symaskine olie på side. Har også ekstra nåle i tilfælde af at du bryder sig i øjeblikket i din maskine, samt ekstra spoler til flere tråd farver. Et stof blyant eller kridt også kommer handy for mærkning målinger på dine gardiner. Endelig, lige ben er en nødvendighed for enhver syprojekt, især gardiner med lange strækninger af syning. Du vil bruge benene til at fastgøre stoffet midlertidigt og derefter fjerne dem som du sy.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com