Ting for gotiske soveværelser

March 20

Hvis du ønsker en gotisk stil soveværelse, er der adskillige grundlæggende design. Gotisk stil værelser bruge mørke farver, dæmpet belysning og en bred vifte af elementer til at skabe en skyggeagtig stemning i rummet. Værelser i en traditionel gotisk stil ligner soveværelser i middelalderen. Moderne gotisk værelser fange nogle af denne essens, men normalt bruger mere moderne stilarter af møbler.

Moderne gotisk værelser

Start med væggene og gulvet til at skabe en større transformation i rummet. Male rummet i mørke farver såsom mørk lilla, røde eller grå. Du kan også bruge sort, selvom sort tendens til at fungere bedre som en accent farve end den overordnede farve. Ændre belysning med sort, rød eller blå tonede-pærer. Eller købe tonede lampeskærme, som kan give en mørkere glød til rummet. Hvis du allerede har hvide lampeskærme, kan du male dem med mørk-farvet, brandhæmmende maling til at producere den samme effekt. Tilføje Kors, malerier af gotiske billeder skovene, gargoyles og iskolde søer og statuer rundt i lokalet til at fuldføre udseendet. En bred vifte af metal krydser og malerier findes på butikker som Hobby Lobby og haven Ridge. Tin statuer af guider, gargoyles, feer og kranier er tilgængelige hele året på butikker som Spencer's.

Lejede værelser

Hvis du bor i en lejlighed eller et andet rum, der permanent kan du ikke ændre, pin eller korte mørke tekstiler op i stedet for at male væggen. Tykke gardiner kan også bruges til at dække væggene. Du kan bruge stof maling til at lave et design på ethvert stof, som du hænge, at gøre din egen brugerdefinerede mur gobelin. Hvis du ikke kan male lampeskærme, wrap stof rundt i skyggen i stedet. Tynde stof kan holdes på plads med dobbeltklæbende tape. Du kunne også bare springe lamperne alle sammen. Streng lys kommer i en række forskellige mørke farver. Du vil kunne finde mørk-farvet streng lys på de fleste detailhandlere omkring Halloween, og i specialbutikker part på andre tidspunkter af året.

Traditionelle gotiske soveværelser

For at indrette dit værelse i traditionel gotisk stil, bruge træ og metal. Få et træ himmelseng, og mørke lagner og tæpper. Tronen stole med høj ryg og store kister er også fælles gotiske møbler. Kigge efter kommoder, sengeborde, lamper, ure og spejle, der tilføjer til temaet, og kringlet udskårne stykker med gargoyles, drager eller feer. Tin lamper og ure vil forbedre den mørke tone, og vægdekorationer bør bestå af mange stof vægtæpper, en hæfteklamme i middelalderlige soveværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com