Ting fremstillet af kompositmateriale

November 18

Ting fremstillet af kompositmateriale

Gamle bygherrer skabte den første kendte kompositmateriale når de kombinerede mudder med halm at gøre mursten. Kompositmaterialer har været en vigtig del af vores liv lige siden. Kompositmaterialer dannes, når to eller flere materialer er kombineret til at skabe en overlegen materiale, der udnytter de stærke sider ved de enkelte bestanddele. Kompositter der anvendes i en bred vifte af applikationer såsom byggeri, luft-og rumfartsindustrien, biler og sports udstyr.

Sammensatte tømmer

Sammensatte tømmer fremstillet af træ rester og plast er et materiale med mange anvendelsesmuligheder. Det bruges til at gøre udendørs møbler som bænke og picnic-borde. Sammensatte tømmer bruges til at lave dæk, sidespor, hegn, gulv fliser eller andre nonstructural-program hvor træ bruges.

Glasfiber

Glasfiber, et kompositmateriale af fine glas tråde og harpiks, er blandt de mest alsidige af de kompositmaterialer. Glasfiber måtter, kaldet batts, er almindeligt anvendt til at isolere huse og andre bygninger. I elektronikindustrien, er underlag materiale af mange printplader lavet af glasfiber.

Glasfiber er meget udbredt i bilindustrien. Det mest berømte eksempel er Chevrolet Corvette auto krop, som er lavet næsten udelukkende af glasfiber. De fleste replika og kit biler har glasfiber organer.

Andre produkter fremstillet af glasfiber omfatter båd skrog, i jorden pools, surfbrætter, døre og bruser og badekar indhegninger.

Beton

Beton er et kompositmateriale består af cement og samlede materialer såsom flyveaske, sand, grus og knuste kalksten og granit. Beton er det mest anvendte menneskeskabte materiale i verden og bruges i talrige konstruktion og bygningen programmer.

Blandt de mange ting lavet med beton er veje og fortove, opbygning af fundamenter og rør. Aske blokke er lavet med en type af beton består af cement og flyveaske. Mange store strukturer såsom parkering strukturer er lavet med forstærket hældes beton.

Avanceret kompositter

Avancerede kompositmaterialer, såsom manipuleret cementbaserede kompositmaterialer, også kendt som bøjeligt beton, der bruges til at konstruere jordskælv resistent bygninger og broer. Disse materialer er også blevet brugt til at reparere dæmninger og broer rundt om i verden.

Moderne fly designere indarbejde betydelige mængder af kompositmaterialer, at reducerer flyets vægt uden at gå på kompromis styrke. Den ydre hud af militær stealth fly er lavet af en speciel radar-absorberende sammensat, der gør flyet målbart til radaranlæg.

I sport bruges kompositmaterialer til at gøre udstyr såsom tennisketsjere og baseball bats.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com