Ting jeg bliver nødt til at installere porcelæn fliser på krydsfiner Subflooring

December 26

Ting jeg bliver nødt til at installere porcelæn fliser på krydsfiner Subflooring

Om flise kan være en vanskelig og fysisk krævende job. Du skal anvende flise til flade overflader fri for uregelmæssigheder, fremspringende søm eller skrue hoveder og ujævn krydsfiner leddene. Oprettelse af en fast, flad overflade, oprettelse af start- og har de rigtige værktøjer på side fra begyndelsen gør opgaven hurtigere og mindre beskatning. Når først færdig, giver en porcelæn flisegulv en slidstærk, langtidsholdbare overflade.

Backerboard

Backerboard typisk består af beton, og da sømmet over krydsfiner undergulve, giver en helt flad overflade for flise installation. Fliser er stive og ikke er genstand for bøjning omkring hulrum eller rejst områder. Backerboard masker eventuelle eksisterende uregelmæssigheder i krydsfiner, der kunne i sidste ende skade eller bryde fliser.

Layoutværktøjer

Den nøjagtige midten af rummet er det bedste sted at starte om flise. Dette sted holder så mange hele fliser i lyset mens skubbe trimmet fliser tættere på væggene, hvor de er mindre tilbøjelige til at være synlig. Et målebånd til at bestemme rummets længde og bredde, en kridtstreg for snapper klart layout linjer og en indramning firkantet at gøre visse disse linjer matche op vinkelret på hinanden er nødvendige redskaber til udlægning af arbejdet.

Klæbemidler

Flise klæbemiddel kommer som regel i form af pulver, som du derefter blandes med vand for at opnå en Pandekage dej konsistens. Klæbemidler til porcelæn flise er benævnt "thinset", og består af et morter-baseret materiale. Du vil udfylde hullerne mellem fliser med cementmørtel, en anden mørtel-baseret produkt sælges i form af pulver og blandet med vand. Injektionsmørtel binder fliser sammen, mens thinset binder fliser til undergulvet.

Skærende værktøjer

Porcelæn fliser er stærk, men de kan splintre gerne glas hvis du skære dem forkert eller brug af forkerte værktøjer. En våd så udstyret med en diamant skæring blade gør jævne og nøjagtige nedskæringer med et minimum af brud. Bruge et par af flise nippers for at trimme off små stykker af materiale, så du kan passe fliser ind i smalle steder. Et par sikkerhed briller er nødvendige, når skære porcelæn fliser på en sav eller med nippers.

Andre værktøjer

Hakket trowels spredt thinset på gulvet og smør på ryggen af fliser. Hakkene kam thinset på plads til den bedste vedhæftning. En gummihammer taps fliser forsigtigt på plads uden at bryde eller beskadige dem. Plastik afstandsstykker kommer i små pakker og holde den korrekte, ensartet afstand mellem fliser. De tjener også til at holde layouts fra drivende ud af kontrol. En gummi float tvinger injektionsmørtel til huller og fjerner overskydende injektionsmørtel fra fliserne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com