Ting til at hænge fra loftet i en drengs værelse

March 31

Udsmykning et barns værelse er ofte mere behageligt end udsmykning andre værelser på grund af den fantasi du kan sætte ind i det, som kan være en ulempe. Valgmulighederne er ofte overvældende, og undertiden inspiration forekommer lige ikke. Som du overvejer hvilke varer der skal hænge fra din dreng loft, bestemme, hvad tema du vil gå med. Når der er etableret, er dine muligheder ned til en mere håndterbar størrelse.

Space tema

Hvis ydre rum er noget din søn er interesseret i, er der mange kreative ideer du kan prøve, der er billige og enkle. Prøv at hænge solsystemet fra loftet. Du kan enten købe allerede lavet planeter, eller lave din egen ud af malede Styrofoam bolde. Du kan også hænge forskellige typer af rumskib som rumfærger, den internationale rumstation, satellitter, ufoer, raketter eller enhver anden form for science fiction rumfartøjer. Købe disse eller involvere dit barn af maleri modeller. Hvis du par disse ideer med en væg eller loft vægmaleri, vil du have et værelse, der er sikker på at gnist din drengs fantasi.

Luftfart tema

Hvis dit barn er fascineret af luftfart, har du et utal af muligheder for at hænge fra hans loft. Hvis han nyder militærfly, har alle militære fly trykstøbt metal og hjemmelavet kits, som du kan gøre og hænge fra hans loft. Du kan endda hænge dem i måder at få dem til at ligne de er faktisk i en nærkamp. Hvis din dreng kan lide civile luftfart, kan du enten specialordre die-cast reproduktioner af hans foretrukne fly eller køb die-cast versioner. Du kan endda Køb loft fans, der propeller og Loftlys, der er fly. Du kan også optage varmluftsballoner i dette tema.

Sports tema

Hvis sport er mere af dit barns tanken om nydelse, kan du starte ved at hænge nogle af hans foretrukne bolde fra loftet. For eksempel er har en baseball eller fodbold hængende fra loftet sikker på at gøre din dreng stolt af hans interesse. Du kan også bestille bolden af hans foretrukne sport som en loftslampe. Træk dette tema til det næste niveau ved at hænge et vægmaleri af hans foretrukne sport.

Jungletema

Mulighederne for en jungle-tema værelse er næsten uendelige. Du kan hænge falske blade og træer fra loftet for at gøre det føles som om han sover i en jungle. Du kan hænge et udvalg af fugle og aber fra loftet så godt. Give dem flyvning eller gøre dem ser ud som om de springer fra en legemsdel til en anden. Du kan også hænge vinstokke og frugt til at tilføje til din collage af jungle elementer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com