Tingene skulle male indersiden af et hus

March 25

Tingene skulle male indersiden af et hus

Maleri indersiden af dit hjem vil gå mere gnidningsløst har du alt hvad du behøver god tid, så du ikke behøver at foretage flere ture til maling eller hardware butik i løbet af processen. Ved hjælp af kvalitet forsyninger vil også spare dig til frustration, hvis ikke et par dollars i det lange løb, fordi de vil efterlade dig med en glattere, mere selv frakke af maling.

Forberedelse forsyninger

Forberede området før du maler er nøglen til en glat maleprocessen. Få 1-tommer maler tape i stedet for afdækningstape, da det er mindre tilbøjelige til at forlade rest eller beskadige overfladen når du skrælle. Bruge lærredet drop klude til at beskytte dine gulve, da de er mindre tilbøjelige til at rive eller flok den måde plast drop-klude gør. De er også mere robuste under stiger-- og en god step stigen er nyttigt for maleriet lofter og de øvre dele af væggene.

Applikation leveringer

En høj kvalitet pensel hjælper dig med at anvende maling i hjørner og omkring kanterne. Bruge en nylon eller polyester-børste til akrylmaling, og vælge en, der siger det har tippet børster for præcisionsarbejde. Bruge en rulle for størstedelen af dit maleri til en ensartet anvendelse; til dette skal du en standard-størrelse rullen håndtag, mindst én rulle pad for hver farve af maling (de er nemmere at kassere end ren) og en rulle bakke. Skuffe liners er nyttige for bytte maling farver uden vask bakke ud hver gang. En skrue-tippes kosteskaft, der passer ind i roller håndtaget vil hjælpe dig med at nå de øverste vægge og loft uden så mange ture op og ned ad stigen. Tykkere nap betyder tykkere konsistens på væggen.

Maling og diverse

Sørg for at du har alle de maling, skal du inden du begynder, herunder trim farver. Bland flere dåser af samme farve i en 5-gallon spand at sikre selv farve hele. Akryl latex er den bedste maling til interiør. Det kommer i en række forskellige finish. Maling røre sticks er normalt tilgængelige gratis med køb af maling, så Grib masser. Overveje en maling kan indtaste, hvilken hjælp du lirke låg af maling dåser nemt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com