Tinker Bell udsmykning idéer

January 15

Tinker Bell udsmykning idéer

Længe før The Walt Disney Company forvandlet en stjerne Tinker Bell, var den fine fe begejstret børn som Peter Pan pouty sidekick i James M. Barrie 1904 skuespil, "The dreng der ikke ville vokse op" og dens novelisation, "Peter Pan og Wendy" som fulgte i 1911. Mens Disney producerer et væld af matchende strøelse og tilbehør emblazoned med deres Tinker Bell, kan du overveje at betale hyldest til det originale værk med en fantasifuld fe-tema soveværelse Tinker Bell selv ville elske at leve.

Fe nuancer--Farve og opbevaring

Grønne frodige og lyse nuancer er bund Tinker Bell, ikke blot fordi det er skyggen Disney valgte for sin garderobe, men fordi feer har en affinitet for naturen. Vælg en bleg mosgrøn for væggene at slå soveværelset til en fe hule. Designere søger for at undgå en all-grøn farvepalet kan vælge vægge i en lys, himmelblå at bringe udendørs.

Guffe legetøj i skyggerne med tematiske reoler, der ligner træer billedligt talt med en gren-lignende form. Male vægmalerier af træerne bag reoler til at tilføje et strejf af sjov til strukturen. Blive kedeligt, plast lagerbeholdere til fe hideaways af pynte dem med kunstige blade og blomster.

Fe Glen--Seng og siddepladser

Lokke børnene til at krølle i en hyggelig Tinker Bell fe krog ved at dreje sengen i et faux blomst blomstre. Vælg et ark i en pastel blomster skygge, som ballet-sko pink eller solskin gule, og top med en tekstureret grønne Talsmanden. For en hovedgærdet, skåret en organisk form af krydsfiner, pad det med pladevat og dække det med en blød, blå møbelstof. Trim kanten af hovedgærde med en flæse af hvidt tyl til at repræsentere skyer.

Oprette en grønne ly over sengen ved at knytte silke vinstokke til en runde, myggenet baldakin eller en smal, linned telt baldakin. Tilføje stænk af farve til baldakinen ved at dekorere det med en håndfuld af kunstige blomster i en bred vifte af former og teksturer, som tusindfryd, hortensia og krysantemum. Tilføj en anden baldakin over en stak af farverige, flower-formet puder på legepladsen som en kombination læsning hjørne og legehus.

Kulørte lamper--Udsmykning og belysning

Før Tinker Bell blev en diminutiv blond klædt i grøn hun var repræsenteret på scenen ved blot en lille lys stod rundt på scenen med tinkling klokkespil i stedet for en stemme. Genskabe den oprindelige fe med tråde af glimt lys sammenflettet med blomstrende vinstokke hængende på sengen-baldakin og i et par andre valg steder rundt i lokalet. Bruge de tændte vinstokke for at trimme bogreoler eller rundt spejl frames.

Finurlig vindspil hang fra en ventilator i loftet eller foran luftkanaler tilføjer en auditiv element til indretning. For en ekstra bonus, så suspendere en sæt i soveværelset døren til at arbejde som en interimistiske alarm for tiny tots, der kan lide at snige sig ud igen ved sengetid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com