Tinkerbell udsmykning ideer til en Kids værelse

November 17

Tinkerbell udsmykning ideer til en Kids værelse

Dekorere enhver ung pige soveværelse med en finurlig Tinkerbell tema nemt og hurtigt for en iøjnefaldende udseende, hun er sikker på at elske. Male vægge for at ligne en magisk fe skov og koordinere alle andre elementer i rummet til at matche, fra sengetøj til gardinerne til fokale indretning stykker, som en Tinkerbell statue eller en fe-inspirerede loft fan at afslutte temaet.

Vægge

Male vægge til at ligne en skyfri fe haven eller skov som en base for Tinkerbell soveværelse tema. Vælge en medium-til-lys grøn for vægge for at skabe illusionen af en udendørs eller skov baggrund. Bruge en lysere nuance af de samme farve og maling blade og konturerne af træer i forskellige steder rundt i lokalet. Skitsere toppen af væggene med en lys blå farve til at ligne sky og male blomster i pastel farver langs bunden af væggene. Køb vinyl wall mærkater af feer og Tinkerbell og sted rundt i lokalet til at fuldføre udseendet.

Sengetøj og tæpper

Pryder sengen med Tinkerbell sengetøj og omfatter et udvalg af puder, formet som blomster og sommerfugle til at oprette et indbydende sted at sove. Bruge pastel farver sengetøj som erstatning, hvis du ikke kan finde faktiske Tinkerbell sengetøj. Hænge blød, ren og skær lange gardiner på vinduerne og tillægger loft omkring sengen område til at oprette en ren og skær fe hideaway. Vedhæfte lille fe eller blomstermotiver decals på den rude, der vil vise gennem gardinerne i dagtimerne. Placere flere små grønne tæpper rundt i lokalet til at ligne en have eller skov gulv.

Dekorationer

Accent Tinkerbell tema soveværelse med en bred vifte af Tinkerbell og fe-relaterede indretning stykker. Hænge indrammede billeder af Tinkerbell og andre feer i forskellige størrelser udsmykkede rammer langs væggene. Oprette en Tinkerbell brændpunkt i rummet ved at hænge en hylde og udfylde med Tinkerbell memorabilia, såsom dukker, musik bokse og assorterede fe figurer.

Belysning

Bruge flere kilder til blød belysning i Tinkerbell tema soveværelse til en rolig effekt. Placer en Tinkerbell eller blomster-tema lampe ved siden af seng til natten læsning og en ventilator i loftet i en pastelfarver farve til at give en kølig brise i rummet. Placer glow-in-the-dark star decals på loftet for at oprette en natlig sky for at fuldføre Tinkerbell tema soveværelse.

Klæd område

Gøre en kjole op område for den unge pige at spille gøre tro med Tinkerbell og hendes andre yndlings eventyr figurer. Placer en lille klædeskab i hjørnet af rummet og fyld med forskellige fe kjoler, komplet med sko, vinger og tryllestave. Sted en høj stående mirror ved siden af klædeskab så hun kan beundre sin fe transformation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com