Tip til brug af Hennessy hængekøje

June 8

Tip til brug af Hennessy hængekøje

Hennessy hængekøje er en lys, selvstændig hængekøje designet til camping. Det furls op på et øjeblik ind i "snakeskinguppyer", eller nylon rør gled over suspension snore. Apparatet kan nedbrydes og gled ind i en lille pose til backpacking eller opbevaring i trange. Hennessy hængekøjer er designet med komponenter til at gøre stashing det, konfigurere det eller bryde det ned lettere. Lære nogle grundlæggende for at få mest muligt ud af hængekøjen og derefter eksperimentere for at skabe opfindsomme anvendelser.

At komme ind i hængekøjen

Tricket til at komme ind en Hennessy hængekøje er at komme ind gennem en sprække i bunden hovedet først. Løft flappen, pop dit hoved i, vend rundt og sidde fra flap overfor posten. Læn dig tilbage og trække dine fødder op. Konvolutten lukker omkring dig. Din kropsvægt opretholder spændingen på midterlinjen af materialet og holder spalten lukket indtil du vil afslutte. Derefter, flytte og skubbe dine fødder gennem åbningen og stå op. De fleste af hængekøjerne har en Velcro segl over åbningen for sikker lukning. Selv uden Velcro holder designet hængekøjen lukkede ligegyldigt hvilken position du sove i.

Vægt anbefalinger

Hennessy hængekøjer er designet til specifikke vægte, så de vil være så lette som muligt til at bære. Undlade at følge den hængekøje vægt retningslinjer vil ugyldiggøre garantien. Hængekøjer og gear er styrket om seks gange kravet om den anførte vægt. De er mere end stærk nok til den vægt, de er designet til at holde, men kunne ikke udføre så godt for vægte over den maksimale ydelse. Hængekøjerne er beregnet til en enkelt person.

Koldt vejr isolering

Sætte et skum pad eller en reflektor under dig for kølig falder campouts i baghaven eller vinter snesko ture. Kropsvægt komprimerer hængekøje, forårsager en lofting effekt, der fælder luft til at gå tabt. Din kropsvarme derefter er tabt, også. Flere lag placeret i hængekøjen vil betyde mere isolering, så du kan sove varm.

Anvendelsesmuligheder for Tarp

Hennessy hængekøje tarp, eller regn-fly, kan oprettes flade eller "gavlen" over et telt til direkte regn ned. Det kan er en asymmetrisk form og rulles tilbage eller hooked som en uafhængig tarp at koge. Teltet kan suspenderes, så det er funktioner, der svarer til en gyngestol med regn-fly overhead for skygge.

Hurtig opsætning

Hængekøjen har træ-beskyttende bands kaldet "treehuggers", der ombrydes omkring en træstamme at hænge en hængekøje. Slip en camping karabinhage gennem sløjfer på enderne af hver treehugger og tillægger carabiner to tunge rappel ringe. Skub ene ende af bungee ledningen, kroge til hængekøje gennem begge ringe. Derefter bringe ledningen og skub den gennem midten af ringe--en ring på hver side af ledningen. Du kan trække bungee ledningen på den ene side at stramme den, men trækker på anden siden vil ikke frigive spændinger. På den måde kan du straks oprette en hængekøje spændinger. Tie off bungee snore med quick-release knob på begge sider og du er færdig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com