Tip til bruseren flisebelægning

August 28

Flisebelagt brusere er en luksus, som mange mennesker ønsker at have i deres hjem. Fugt og vand i badeværelse forårsage en masse udfordringer for installation bruser fliser. At tage din tid til at lære om vil hvordan man korrekt installere flisen gå en lang vej at sikre at du nyder din bruser for kommende år.

Plumb og niveau vægge

Fliserne er lavet til krævende standarder. Mange vægge er ikke perfekt niveau, hvilket betyder, at de er ude af plumb. Før du begynder, sørge for dine vægge er niveau og plumb, da det vil gøre installere fliser en hel del lettere. Fagfolk foreslår, hvis du er i øjeblikket at opbygge dit hjem, bruger de bedste knopper med no kroner for at medvirke til at skabe en perfekt niveau og plumb væg.

Korrekte væg Base

Drywall og "vandtæt" drywall fungerer ikke godt som en base for bruser fliser. I år, kan fugt sive gennem injektionsmørtel og forårsage papiret opbakning på gipsvæg mislykkes. Cement board er det korrekte valg for en base for bruser fliser væg.

Den højre flise

Ikke alle fliser er skabt lige. Nogle fliser absorbere mere vand end andre fliser. Flise, der absorberer en del vand anbefales ikke til en flise brusebad. Fagfolk anbefaler at bruge glaserede keramiske fliser til dit brusebad, da denne type af flise ikke absorberer vand.

Når du vælger materialet, overveje størrelsen. Flise, der er 12 af 12 inches anbefales til store flade områder. Mindre mosaik fliser anbefales for små eller buede områder.

Korrekte mørtel og klæbemidler

Når du installerer flise, vælge mørtel, der er angivet for høj-fugt områder. Hvis din bruser tilsluttes et badekar, skal du fylde badekarret op med vand, efter at du har fliser på væggene. Vægten af vandet skal være tunge nok til at trække karret ned og flise og injektionsmørtel. Dette kan hjælpe dig med at skabe en bedre forsegling, når du kan caulk området, da der ikke vil være nogen yderligere ekspansion fra karret. Når du har installeret flisen, bruge en silikone eller latex caulk for at udfylde eventuelle huller i kanter og hjørner. Bruge en meldug-bevis caulk, tillader din injektionsmørtel til tørre i 24 timer før du anvender caulk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com