Tip til fejlfinding for GE opvaskemaskine Model PDW7880J01SS

December 20

GES opvaskemaskine modelnummer PDW7880J01SS er en indbygget opvaskemaskine fra selskabets profillinje af produkter. Med touch pad kontrol og en forsinket start funktion gør denne GE opvaskemaskine model operation enkel og praktisk. GE apparater viser dette produkt som udgået, men mange spørgsmål kan løses ved at følge nogle fejlfindingstip.

Tastatur problemer og bipper

Din opvaskemaskine kan bip eller "START/RESET" lys kan blinke lejlighedsvis. Dette betyder normalt, der er et problem med opvaskemaskinen. Hvis døren ikke er smækket, bipper GE profil PDW7880J01SS opvaskemaskine hvert 30 sekunder, indtil du hægte sig døren. Hvis knappen "START/RESET" er blevet skubbet midt i cyklus dette annullerer cyklussen og lyset blinker i ca. 90 sekunder, eller indtil opvaskemaskine afløb. Hvis kontrolpanelet lys går ud, mens du prøver at angive kontrolelementerne, kan du har taget for lang tid at røre puder. Hver pad skal trykkes inden for 30 sekunder af den foregående. For at tænde, en Pegeplade eller åbne og derefter lukke og lås døren igen.

Vand ikke dræne

Vand tilbage i karret, når opvaskemaskinen er færdig med sin cyklus angiver en træsko. Hvis din opvaskemaskine er tilsluttet et skrald bortskaffelse, køre nogle is ned bortskaffelse afløb til at klare den. En træsko i din vask afløb vil også forhindre din opvaskemaskine fra dræning. Hvis din opvaskemaskine er tilsluttet en luftspalte, som forhindrer vand fra sikkerhedskopiering i opvaskemaskinen, hvis et afløb træsko, kan det kræve rensning. Fjern dækslet på luftmellemrummet og rydde væk debris. Gøre dette regelmæssigt for at forhindre problemer i afløbet.

Rengøring og vaskemiddel spørgsmål

Lejlighedsvis kommer retter ikke ud så rene som de kunne være. Årsagerne til denne vary. F.eks hvis hot vandets temperatur ikke er mindst 120 grader Fahrenheit, din opvaskemaskine kan ikke rense effektivt og stumper af fødevarer kan forblive på dine retter. Sæt din vandvarmer til 120 grader Fahrenheit, men pas på ikke at sætte det alt for høje. Vand, der er for varmt kan forårsage ætsning, som er en overskyet film på dine briller og er permanent. Film, der er fjernet med vask er ofte forårsaget af hårdt vand eller gamle vaskemiddel. Brug en afspændingsmiddel til at forhindre dette og ikke bruge klumpet eller fugtig vaskemiddel.

Hvis der er stadig rengøringsmiddel tilbage i dispenser cup efter cyklussen, kan du have blokeret for det under indlæsning af opvaskemaskine. Sæbe kan blive fast i automaten, hvis det er gammel eller fugtig så godt.

Opvaskemaskine vil ikke starte

Hvis der synes at være nogen magt, vil din opvaskemaskine, har ikke check at det er tilsluttet, og at afbryder ikke har udløst eller en sikring blæst. I nogle indbyggede anlæg, kan power til din opvaskemaskine tilsluttes en vægkontakt. Sørg for, at dette er i positionen on. Hvis den er tændt, kan du prøve at genstarte opvaskemaskinen slukke strømmen i 30 sekunder og derefter tænde det igen igen. Hvis det stadig ikke gør levere strøm, kan dit kontrolpanel låses. Tryk og hold "Opvarmet tør" puden i flere sekunder. For at låse det igen, tryk på flere gange igen indtil "LOCK" pad lysene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com