Tip til valg af gulv fliser

June 29

Smukke flise gulv forbedrer udseendet af møbler og indretning, men der er også praktiske overvejelser, når du vælger fliser. Gulvbelægning kan være i rum, der oplever en masse fugt, såsom badeværelser eller vaskerum, eller kan se tunge brug som en indendørs legeplads for børn og kæledyr. At vælge det rigtige gulv fliser til dit værelse tager en smule tid og overvejelser, men resultaterne kan være givende

Vinyl fliser

Vinyl fliser har eksisteret i mange år, men dagens vinyl tile tilbyder så mange nye designs, farver og teksturer, at det er værd en anden look Vinyl fliser kan være det bedste valg for værelser, der kan se vand nedsivning, kældre og badeværelser. Det kan også være den bedste mulighed for værelser, som oplever tung trafik fra børn og kæledyr. En god kvalitet vinyl flisegulv kan vare op til 20 år, ifølge Armstrong.com. Flise med urethan belægning vil vare længere end en no-voks flise. Tykkere flise vil også vare længere end tynde fliser. En af fordelene ved vinyl fliser er dets nem vedligeholdelse. Regelmæssig fejning og gulvvask er alle, der er nødvendige for at holde flisen ser godt ud.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er fremstillet af ler eller andre mineraler. Flisen er ekstruderet og fyret i en ovn ved høje temperaturer. Fliser lavet af ler, kan være enten glaseret eller uglaseret. Ruder tilføjer farve og glans til flise. Keramiske fliser kommer i en række forskellige former, såsom porcelæn, mosaik og saltillo flise, der er ler, der er lufttørret i stedet for ovn-bagt, ifølge StyleTile.net. Terra cotta er en blødere type af ler og skal behandles til indendørs brug. Keramiske fliser er gode for områder, der ser tunge mund trafik. De er nemme at vedligeholde med almindelige fejer og gulvvask. Fliser kan blive flishugges eller knækkede, og kan have brug for udskiftning. Ved hjælp af malet flise eller arrangere fliser til designs kan øge indstillingerne til dit hjem decor.

Stone flise

Stone flise er et populært valg i gulvbelægning. Sten fliser kan være lavet af marmor, travertin, skifer, granit eller kalksten. Nogle af disse sten typer er mere porøst end andre. Stone flise bærer godt og er nemme at vedligeholde. En støv-opsamlingsoverførsel eller fejning, sammen med fugt-gulvvask. er generelt alle, der er nødvendige for at rense stengulve, ifølge FindAnyFloor.com. Hvis en støvsuger bruges, bør du undgå en med en tæppebanker bar til at forhindre skader på flise overflade. Flise producenter generelt anbefale en bestemt type af renere til stenen. DUP op spild straks at undgå pletter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com