Tips og Tricks til hjemmelavet tæppe opbakning

April 25

At sætte i en tæppe selv vil give dig en følelse af realisering og hjælpe dig med at spare nogle penge. Når du installerer et tæppe, skal du også installere tæppe opbakning. Efter et par tips og tricks af handelen vil hjælpe dig vælge den rigtige tæppe opbakning og komme igennem installationen uden fejl.

Materialer

Fælles tæppe opbakning materialer omfatter skumgummi, følte og urethan. Når du vælger et materiale, betragte rummet det vil gå i, samt dine personlige behov. For eksempel, er skumgummi tyndere end andre materialer og bedre egnet til lysere områder med trafik. Følte fremstillet af naturlige hår er langvarig, men det er modtagelige for meldug og ikke egnet til områder med høj fugt, såsom badeværelset. Når du vælger en tykkelse, lå en prøve stykke materiale på jorden og gå over det for at få en idé om hvor meget det har give. Fortsætte med at tilføje lag, indtil du finder en tykkelse, der føles rigtigt.

Særlige behov

Overveje eventuelle særlige behov, som du har personligt eller der findes i dit hjem inden du vælger en type af tæppe opbakning. For eksempel, hvis nogen i din husstand lider af allergi, gå med en ikke-allergifremkaldende pad såsom skumgummi. Ellers kan polstringen påvirke allergikere. Hvis du har strålevarme, vælge en syntetisk, brandhæmmende materiale. Naturlige fibre kan smelte eller antændes, hvis de udsættes for varme.

Installation

Dobbelttjekke målingerne af rummet før du starter installationen og foretage eventuelle nødvendige trims. Det er nemmere at trimme tæppe opbakning før installation. Start i det ene hjørne af rummet og arbejde til den modsatte ende. Holde tæppet opbakning henslængt at forhindre rynker eller bunching ind under gulvtæppet. Nogle installationsmetoder foreslår, at fugte den opbakning, som faktisk kan forårsage rynker eller ændre strukturen af materialet. Ikke våde underlag før installation.

Rengøring

Støvsugning af tæppe regelmæssigt vil forlænge levetiden af både gulvtæppet og opbakning. Behandle spild straks, ved hjælp af en spot behandling lavede for tæpper. Væsken kan sive gennem tæppet og ind i den opbakning, forårsager en permanent pletten. Lugt fra udslip, der sive ind i opbakning vil også blive hængende længe efter du rense tæppet, selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com