Tips om æglæggende keramiske fliser etager

April 21

Flisebelægning et gulv i keramik vil forny ethvert rum, især med den brede vifte af størrelser og stilarter til rådighed. Mens marmor, skifer og andre typer af fliser kommer i et par temmelig standard farver og former, farver og figurer i keramik er næsten ubegrænsede. Keramik er lettere at arbejde med, fordi du kan som regel bare score og knæk det med en flise cutter, så du ikke behøver at leje en våd sav. Men keramiske er mere skrøbelige og andre former for fliser, så du er nødt til at lægge det ordentligt for at forhindre krakning.

Vælg den højre flise

Du kan flise vægge med stort set alle keramiske fliser du vil, men du skal overveje styrke spørgsmål til gulve, fordi de er nødt til at bære vægten. Dybest set, de mindre og tykkere flisen, jo stærkere det er. Hvis flisen er større end en firkantet fod, eller tyndere end omkring 1/3 tommer, kan det knæk uanset hvor godt du lægge den. En høj-gloss glasur kunne blive meget glatte når våd, så overveje at gå med mindre-skinnende style til gulve.

Angive en stærk underlag

Den gamle metode med at bruge krydsfiner som underlag for enhver form for Gulvbelægning er stadig fint for de fleste former for gulvbelægning, men ikke for keramik. Hvis der er nogen bevægelse overhovedet i gulvet som folk gå over det, vil fliser knække. Brug en stærk cement board underlag, mindst 5/8 tommer tyk. Sæt den i mørtel på gulvet, skru den ned, og tape sømmene med mere mørtel, ligesom du ville tape gipsvæg.

Lægge den højre

I modsætning til trægulve planker, som er lagt, startende fra en væg og derefter ud på tværs af lokalet, flise skal altid lægges ud fra midten af rummet, bygge udad til kanterne. Dette sikrer, at eventuelle nedskæringer, du skal gøre på kanterne af samme størrelse på begge sider. Opdele rummet i fire selv sektioner med to krydsende fastgørelseslinjer, og bruger disse linjer som udgangspunkt, om de første fliser i hjørnerne på krydset. Space dem jævnt (1/4 tommer er godt) og bruge thinset mørtel spredes med et hakket murske til at sætte dem på gulvet. Skære som nødvendigt med en flise cutter og flise nippers.

Injektionsmørtel og segl

Bland slebet injektionsmørtel og anvende det til sæt fliser som anvist, trykke det i rum med en gummi murske og aftørring flise ansigt med en våd svamp. Brug ikke ordet for et par dage bagefter så injektionsmørtel har tid til at helbrede. Rene og tørre gulvet grundigt, derefter anvende en frakke af cementmørtel sealer på linjerne med en svamp applikator og flaske. Dette vil hjælpe injektionsmørtel modstå snavs og pletter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com