Tips om æglæggende laminatgulve omkring døråbninger

October 12

Tips om æglæggende laminatgulve omkring døråbninger

Laminatgulve kan spare dig penge over hårdttræ gulvbelægning materialer og installation. Du kan købe kvalitet laminatgulve for mindre end hårdttræ gulvbelægning, som kan koste mere end dobbelt laminat omkostningerne. En af udfordringerne i forbindelse med installation af et laminat gulv installation i og omkring døråbninger. Der er metoder, du kan bruge til at give dig professionelt udseende resultater.

Molding først

For at installere laminatgulve i en døråbning og har resultaterne ser professionelle ud, skal du installere støbning omkring døren før du lægger ned på gulvet. Dette vil hjælpe dig med at oprette en stram pasform mellem gulvbelægning og bunden af støbning. Installer alle af den støbning, herunder fjerdedel runde trim, der fungerer som dørstopper rundt inde i rammen. Hvis du bruger ufærdige træ trim, derefter bejdse eller male det før du installerer din gulvbelægning.

Under støbning

Begynd at installere dit laminatgulv på de vigtigste døren til at sikre, at du får den perfekte pasform. Den retning, den laminatgulve ansigter er op til dig og er forskellig for hver person. Når du har oprettet den retning vil stå over for sal, lå et stykke af laminat stramme op mod dør støbning. Ved hjælp af en trim sav, skære støbning på et tidspunkt, der ville være lige under niveauet for gulvbelægning. En trim saven har en klinge med meget fine skære tænder og håndtaget på toppen i stedet for at være i slutningen af bladet. Når du tilpasser gulve under støbning, vil det gøre en ren og stram forbindelse.

Overgang Bar

Hvis din laminatgulvet er møde en anden etage i en døråbning, derefter skal du en overgang bar at gøre døren sikkert at bruge og give det et færdigt look. En overgang bar er en metalramme, der har et træ loft. Træ hætten kører mindst 1/2-inch på begge sider til at dække de områder, hvor gulvene mødes den metal bar. Installere metal overgang bar LUN op mod den eksisterende gulvbelægning, og derefter installere din laminatgulve flush langs den modsatte side. Når du Fastgør det træ cap på plads, vil døren ser professionelt færdig.

Hele stykker

Undgå at have to stykker mødes i en døråbning, hvis du kan. Start din installation på døren gør det muligt at sikre, at et helt stykke anvendes til at dække døråbning åbning. Hvis du installerer din laminat lodret til døren i stedet for vandret, derefter installere din overgang bar først og gøre sikkert, at hvert bord krydser døren og får ind i stuen, før du kan oprette en forbindelse mellem to stykker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com