Tips om at ansætte en Remodeling entreprenør

July 7

Tips om at ansætte en Remodeling entreprenør

Leje en erfaren remodeling entreprenør kan forenkle en betydelig remodeling projekt i dit hjem eller forretningssted. Leje en subpar entreprenør, kan imidlertid forårsage betydelige problemer under remodel. Når leje en entreprenør til din remodel, kontrollere entreprenørens licens og forsikring til at bekræfte sin gyldighed. Mens prisen er ofte den afgørende faktor, overveje kontrahentens erfaring, referencer og kvalifikationer, så godt. Efter en entreprenør er valgt, vil en velskrevet kontrakt bidrage til at lette et glat samarbejde.

Interviews

Vælg mindst tre entreprenører til at byde projektet remodel. Flere citater vil hjælpe dig med at afgøre, hvad en rimelig pris er for det arbejde, du har brug for afsluttet. Interviewe potentielle kontrahenter i person til at se hvis kontrahenten er en person, du får sammen med, kan kommunikere med og stole. Kontroller, at du er komfortabel at kommunikere med entreprenøren. Situationer kan opstå, når du skal omdirigere eller instruere din entreprenør ydeevne. Vælge en entreprenør, hvem du vil være komfortabel, gør det med.

Licens og forsikring

Spørg kontrahenten for hans entreprenør licensnummer, før du forpligter til at arbejde sammen. Kontakt din tilstands entreprenør licensudstedende afdeling for at kontrollere entreprenørens licens er aktuelle og i god stående. Instituttet bør kunne give besked, hvis der har været nogen problemer med licensen i fortiden.Anmode kontrahenten, hvis han vil give forsikring til at remodel eller hvis han forventer du at dække forsikringer. Hvis kontrahenten ikke vil give forsikring, kan du overveje at finde én, der vil. Ellers, kontakte din homeowner's forsikring udbyder for at se hvis din politik dækker remodels eller hvis du skal købe yderligere dækning.

Erfaring og referencer

Bestemme niveauet af din entreprenør holder-oplevelse. Foruden kontrahentens CV, spørg hvis der er en portefølje af afsluttede projekter du kan se. Ideelt set denne portefølje indeholder før og efter billeder af projekter kontrahenten har gennemført. Også, anmode kontrahenten om en liste over job han har afsluttet og værdien af arbejdet.

Anmode kontrahenten om en liste over henvisninger. Helst, bliver disse tidligere klienter entreprenør udført arbejde for. Kontakt disse referencer og spørge om entreprenørens ydeevne. Spørg henvisningen hvordan ekstraomkostninger blev håndteret, hvor godt entreprenøren meddelt mulige problemer før hun påvirket projektet og hvis projektet var afsluttet inden for det oprindelige budget. Spørge henvisningen, hvis han ville arbejde med denne entreprenør til fremtidige projekter. Også, spørg hvis kontrahenten bruges en besætning til at udføre arbejdet, og hvis de var respektfuld.

Kontrakt

En omfattende kontrakt er afgørende, når leje en remodeling entreprenør. Kontrakten bør tydeligt omfanget af arbejde kontrahenten er ansvarlig for de samlede omkostninger, en lovede afslutningsdato og en begrænset garanti for arbejdet. Kontrakten skal også indeholde en proces for kontrahenten forelægger ændring ordrer, hvis uventede problemer opstå under remodel. Husk på dette er et juridisk dokument, som begge parter vil blive afholdt til i tilfælde af retssager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com