Tips om at anvende glasur Over pletten

March 16

Tips om at anvende glasur Over pletten

Ruder farves stykke af møbler eller frysere vil give disse stykker en antik look, der vil skille sig ud i dit hjem. Du kan få dåser af maling og glasur på enhver hardware butik. Ved at holde huske et par enkle tips, kan du hurtigt og nemt glasur et stykke for at give det en elegant finish, der vil vende hoveder.

Adskille stykket

Adskille den farvede brik du vil glasur fra objekter, det er fastgjort. For eksempel, hvis du ønsker at plette en skab dør, løsrive den fra kabinettet først og fjerne enhver knopper eller noget andet, som du ikke ønsker at glasur. Anbring det på et ark eller i et arbejdsområde, at du ikke har noget imod at få rodet.

Rens grundigt

Ren stykket grundigt, medmindre det har bare været plettet. Skidt og snavs kan blandes med glasur og ødelægge dit look. Sørg for at det er tørt, før du begynder ruder.

Brug den rigtige Ratio af maling til glasur

Når du blander maling med glasur, bruge brun, sort eller grå til en mere autentisk antikke look. Brug en høj forholdet mellem glasur til at male (tre dele glasur til én del maling) for en lysere antik finish, et 1 til 1-forholdet for en mellemlang finish og maling-tunge forholdet (tre dele til en del glasur) for en mørk antikke finish.

Anvendelse i cirkulære eller lige streger

Dyp en klud i blandingen og bruge lige eller cirkulær streger, når du anvender, afhængigt af dine præferencer. Stribe varemærker vil dukke op i det færdige produkt. Sørg for at du får det i alle revner for en komplet look.

Arbejde i sektioner

Arbejde i sektioner, som glasur tørrer hurtigt. Brug en ren klud til at fjerne overskydende glasur. Hvis du aftørre alt for meget, genanvende, indtil du får det ønskede udseende.

Lad tørre

Når du er færdig, lad den brik, tørre helt, før geninstallation stykke eller sætte det tilbage, hvor det blev til regelmæssig brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com