Tips om at fjerne en græsplæne med en Sod Cutter

November 14

En sod cutter skiver gennem spadestik og rydder græs til en haverum, en sti eller et blomsterbed. Det er ikke en vanskelig værktøj at bruge, og det reducerer stress, tilbage, mens værftet arbejde udføres. Et par tips kan gøre skære en græsplæne med en sod kutter endnu nemmere.

Typer

Forskellige størrelser og udformninger af sod kuttere bruges til forskellige aspekter af plænepleje. Én type har et blad lukker i størrelse og form til en persons fod. En slags har en buet klinge. Det er formen af sod kutteren, der gør forskellen i lethed af skæring gennem sod. Selvom denne type af sod cutter ligner meget en skovl, gør sig ikke arbejde det samme. Der er også kick sod kuttere og en sod kutter, der er drevet af gas. Kick sod cutter ligner en hånd plov, men har en skæring bar i stedet for en plov blad.

Skære Sod

Når du skærer i sod, våd jorden, da det gør det nemmere at arbejde med. Ikke suge jorden; Det skal blot være fugtig. For at lette opgaven med at skære sod strips, der allerede er blevet beskåret, skal du klippe det fra siden med snavs viser. Skære strimler af sod i firkanter på denne måde er ikke så svært som at skære det fra siden sod. Det gør også en pænere snit. Sod skal være skåret i længder af 6 til 8 inches langs bygninger eller enhver eksisterende landskabspleje. Dette gør opgaven af glidende sod mere håndterbare. Ved hjælp af en standard sod cutter, Placér din fod på sod cutter, som du ville gøre en skovl og rock det frem og tilbage. Det skiver gennem til græsrødderne, hvilket giver bedre til en sod cutter end til en skovl. Hvis bruger en kick sod cutter, sparke cross-bar mens skubbe nedad. Dette får kniven i jorden. Når sod er skåret, bare rulle det i en bold og bære det væk. Dette er meget hurtigere og nemmere end picking up tusindvis af plamager af græs, der har været gravet op med en skovl.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com