Tips om at fjerne tapet pasta

March 31

At fjerne resterne af tapet lim fra din væg kan vise sig for at være en frustrerende og tidskrævende opgave. Den lim, der holder papiret til væggen kan er som regel gamle og knække, misfarve og hærde over tid, hvilket gør dens fjernelse meget vanskeligt. Der er en række metoder til at fjerne tapet lim og chancerne er, du bliver nødt til at prøve mere end én før du er vellykket.

Stof skyllemiddel løsning

Fyld en sprayflaske med en opløsning af 4 spsk flydende skyllemiddel og meget varmt vand og mætte et lille område af væggen med det. Tillade løsning til lægges i blød i et par minutter og derefter bruge en bred spartel til at skrabe lim fra væggen. Denne metode fungerer bedst med varmt vand, så Bland din løsning i små partier til at holde den korrekte temperatur af vand.

Parabol rengøringsmiddel

Bland en opløsning af 1 spiseskefuld skålen vaske i en spand fyldt med meget varmt vand. Brug en svamp dyppet i løsning til at skrubbe tapet lim. Fortsætte skrubbe indtil alle tapet lim er fjernet. Når limen er væk, vaske vægge grundigt med rent vand og derefter håndklæde dem tørre før malerarbejde.

Jern metode

Tilslut en jern og vente, indtil det bliver varmt. Tag et ark af tin folie, placere den over limen og køre jern over toppen af det, indtil limen nedenunder bliver varm og løs. Du skulle nu kunne fjerne lim fra væggen ved hjælp af en klud til at tørre den blødgjorte lim væk.

Duct Tape metode

Tag strimler af gaffatape og Placer den over de steder, hvor du skal fjerne lim fra. Tryk på tape strimmel ned fast og derefter trække det væk fra væggen. Limen skal holde sig til undersiden af båndet. Denne proces vil tage lang tid at dække et stort område og bruges bedst til små, stædige dele af lim (reference 3).

Eddike

Bland 2 kopper hvid eddike i en spand fyldt med varmt vand. Brug en svamp til at dække din væg med opløsningen og lad det i blød i et par minutter. Eddike i løsningen vil opløse lim fra væggen. Vaske væggen igen med en ren svamp og vand for at fjerne og resterende lim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com