Tips om at gøre et rum synes lysere

January 29

Tips om at gøre et rum synes lysere

Gør et rum lysere er ikke bare et spørgsmål om at tilføje mere lys. Belysningen er kun én faktor i hvordan lyse værelse opfattes. Farver, vindue behandlinger og dekorative elementer kan alle have en indflydelse på hvor lys eller mørk rum ser. Vedtage nogle tricks, der anvendes af professionelle dekoratører til at give dit hjem lyse, luftige look du ønsker.

Rummet farve

Mørke farver på væggene i et rum absorberer lys, og giver rummet en lille og klaustrofobisk udseende. Vælge lysere nuancer af de farver, du ønsker i et værelse da de reflekterer lys og gøre et værelse lysere.

Når du bruger maling prøve kort for at vælge værelse farver, finde den farve du ønsker og vælg en på kort i samme farve familien men to nuancer lysere, fordi de lille udsnit nuancer ser mørkere når malet på tværs af en stor væg, konstaterer Steve Elliot i "den bærbare far: Fix-It rådgivning til når far ikke omkring."

Vindue behandlinger

Tunge vindue behandlinger overdøve lys og gøre en plads vises mørkere end det er. Fjerne draperier og forlade vinduerne afsløret, hvis det er muligt. For privatlivets fred, dække vinduesglas med en matteret film, der lader i lys, men holder folk fra at se inde. Blinds er en anden mulighed, der kan åbnes for at indrømme ekstra lys ind i rummet. Ren windows og gardiner eller persienner regelmæssigt for at holde støv fra akkumulere og blokering ud belysning. Det samme gælder for lygter, lamper og covers.

Spejle

Spejle afspejler billeder af reflekterende lys. Bruge denne teknik egenskab til at reflektere lys allerede i rummet, for at give det et lysere udseende. Hænge spejle overfor windows eller belysning turneringsplaner--det bounces lyset fra disse kilder tilbage ind i resten af rummet. Spejlene også give en illusion af ekstra plads.

Uplight

Hvis du ikke kan tilføje flere overhead lys, skal du bruge en anden belysningsteknik foreslået i "Perfekt belysning: inspirerende løsninger på hvert værelse," af Sally Storey. Tilføje uplight afspejler off en lys-farvet loft at øge lysstyrken i rummet fra en uventet vinkel. Uplight producerer en blødere belysning virkning end ved hjælp af direkte, indirekte lys. Belysning loft fra nedenstående gør synes rummet større, lysere og luftigere. Denne teknik virker kun for at gøre rummet ser lysere hvis lys reflekteres fra en lys-farvet loft. Uplights kan indstilles på væggene i en høj værelse eller på gulvet i et rum med lavt til loftet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com