Tips om at købe tæppe

April 26

Omkostningerne ved at købe nye tæppe og at have det installeret med polstring kan nemt nå til tusindvis af dollars for en standard-størrelse værelse. Så når du køber dit tæppe, bør du tage masser af tid til at beslutte farve, stil og type, som du kan leve med i de næste fem år eller mere.

Til stærkt trafikerede områder

For at tæppe en høj trafik område, ligesom din stue eller foyer, købe niveau-loop eller Berber gulvtæppe. Niveau-loop tæpper er fremstillet af holdbart sløjfer, der er alle i samme højde. Berber er lignende, men har sløjfer i forskellige højder. Begge disse typer tæppe er lavet til at tage en slå.

For soveværelset

Dit soveværelse er sandsynligvis et sted, hvor du gå rundt barfodet, så køb en Plys tæppe, som du kan synke dine fødder ind i. Cut-bunke tæppe fibre er lige stedet for loopes og tætte til at skabe den jævn "cushiness" af Plys tæpper. Købe Sachsen tæppe for den bedste stemning.

Rester/resterne

Når du køber tæppe til et lille værelse, har du ikke altid til at købe en ny rulle af tæpper fra butikken. Måle længden og bredden af rummet, så tjek den store bestand af rester (rester fra andre arbejdspladser) for at se om der er et stykke af tæppe rådighed, der vil dække dit værelse hele gulvet. Hvis du ikke har noget imod sømme i midten af rummet, kan du endda stykke to resterne sammen. Denne mulighed er meget billigere i forhold til at købe en helt ny roll--du kan spare 50 procent eller mere, når du køber rester.

Må ikke købe polstring, der er for tyk

Du absolut har brug for polstring under gulvtæppet til at reducere støj (som knirkende), holde dine fødder varme, når du går over gulvtæppet, og at bevare livet i gulvtæppet. Hvis du bruger Plys tæpper, vil du besejre formålet med dæmpning dine fødder, hvis du glemmer puder. Men ikke købe meget tyk polstring fordi det gør tæpperne måde for blød. I stedet, tæpper og tæppe Institut tyder på, at du køber en pad, det er ikke mere end 7/16 tommer tyk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com