Tips om at oprette en plantegning

December 3

Planlægning, hvor dine møbler vil gå i et værelse er et vigtigt skridt i udsmykning dit boligareal. Den forkerte plantegning kan gøre et rum føler, at det mangler møbler, eller det kan gøre et rum føler overfyldt og overdrevet. Med nogle tips og viden, kan du med held design en plantegning, der virker for dit hjem.

Millimeterpapir

En af de nemmeste måder at bestemme, hvordan placere dine møbler er at planlægge det på millimeterpapir. Hvis man måler omhyggeligt dimensioner af vægge i rummet du planlægger for, herunder ulige snoninger eller skyder af væggen, kan du tegne den plads til at skalere på din millimeterpapir. Dette vil give dig en fugleperspektiv af den plads, som vil hjælpe dig med at forstå, hvordan rummet fungerer.

Møbler

At små papir tal der kan træde i stedet for elementer som din sofa og side tabeller kan være et nyttigt skridt i gulvet planlægning. Hvis du foretager disse papir modeller i passende skala, kan de skæres og placeret på ternet papir tegning af rum, du arbejder med. Én gang på papir, kan møbler poster nemt flyttes rundt på siden til at prøve forskellige kombinationer, gemmer den indsats, det tager for at flytte et tungt stykke rundt når det er på gulvet.

Vinduer og døre

Det er vigtigt at være opmærksom på hvor Vinduer og døre er placeret i rummet, og forsigtigt trække dem på plads på diagrammet millimeterpapir. Dette vil give dig en god idé om, hvor en dør kan åbnes og ramte et stykke af møbler. Du kan også se, hvilke stykke får sollys i løbet af dagen fra forskellige vinduer, hjælper dig med at forstå hvor du vil placere stueplanter eller gulv lamper til ekstra belysning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com