Tips om at tilføje på en havestue

February 8

Tips om at tilføje på en havestue

For boligejere, der bor i klimaer, hvor temperaturerne falde betydeligt i efteråret og vinteren, kan det være frustrerende, når vejret forhindrer dem i at nyde udendørs. Tilføje en havestue til dit hjem kan du nyde natur og solen uanset hvor koldt det måtte være udenfor. Hvis du overvejer at bygge en udestue til dit hjem, holde nogle tips i tankerne, når du begynder at designe desuden at sikre, at du vind med en varm, indbydende rum.

Vælg placering omhyggeligt

Hvis det er muligt, opbygge din havestue, så det er beliggende på den sydvestlige side af dit hjem. Dette giver det største beløb af sol til det rum, som hjælper med at varme og lysere i rummet. Konstruere havestue på en side af dit hjem, der ikke står en nabo ejendommen eller på gaden, for at sikre større beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis din baghave er indhegnet, kan placere havestue på den side, der vender ud mod gården være din bedste løsning til at beskytte det fra naboer og forbipasserende.

Vælge det rigtige materiale

Flere materialer kan bruges til at konstruere din havestue, så overvej vedligeholdelse, stil og pris, når du vælger. For holdbarhed og vejrbestandighed bruges Aluminiumsrammer ofte til at bygge en udestue. Aluminium er også en let materiale, så der er typisk større design fleksibilitet. Aluminiumsrammer er dog som regel malet, så de kan kræve touch-ups over tid. Vinyl havestue strukturer er en anden holdbar løsning, og i modsætning til aluminium indrammet sunrooms, de har tendens til at kræver næsten ingen vedligeholdelse. De er også tilgængelig i en bred vifte af stilarter, men typisk bærer en højere pris end Aluminiumsrammer. Mange boligejere vælger træ når bygge deres havestue, fordi det kan bruges sammen med glaspaneler og aluminium til at skabe en meget attraktive og varm plads. For en træ havestue, find en entreprenør, der kan give referencer, fordi et træ havestue, der er dårligt bygget kan forværres hurtigt.

Overveje tag linjer

Tag linjer af dit hjem er normalt designet til at redegøre for en bred vifte af emner som ledelse af snedrive og dræning. Når du føjer en havestue, kan tagfladen undergå betydelige ændringer, der forårsager problemer, du ikke har haft til at beskæftige sig med tidligere. Især kan tagene af backsplit, sidesplit og bungalow-stil hjem være stærkt påvirket når en vinterhave er tilføjet. Som et resultat, skal du muligvis til at renovere dit tag for at imødekomme din havestue. Spørg din entreprenør eller din havestue kit forhandler om planlægning en ny tag linje for at rumme din havestue og forhindrer, at dræning og andre spørgsmål, der påvirker dit eksisterende tag.

Forbedre ydre

En del af appellen af en havestue er, at du kan nyde udendørs fra komfort i dit hjem. For at gøre mest muligt ud af din nye udestue, plante yderligere buske, blomster og små træer uden for rummet. Overvej at tilføje en birdhouse eller fugl feeder, eller måske en egern feeder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com