Tips om bevæger sig i til en Studio lejlighed

July 1

Tips om bevæger sig i til en Studio lejlighed

Både glæde og forbandelse af en studio lejlighed er dens små firkantede optagelser. En studio lejlighed, hvis holdes pæn og fri for overskydende rod, kan være en komfortabel beboelsesrum, der kræver minimal vedligeholdelse og vedligeholdelse. Men hvis du ikke styrer din plads og ejendele, du måske finde dig selv bor i et trangt og rodet rum. Nøglen til studio levende er at fremlaegge lejligheden kun elementer, du behov og som kan tjene dobbelt formål.

Måle din plads

Studio-lejligheder er typisk flere hundrede kvadratfod. Måle både plads og hvert stykke af møbler du planlægger at bringe med dig før bevæger sig i. Begynder ved at måle længden og bredden af hvert stykke møbel. Næste, tage din liste over målinger til din nye og stadig tomme lejlighed og kortlægge hvor hvert stykke kan gå. Du kan finde nogle stykker af møbler ikke vil passe ind i din nye plads, eller hvis de passer, de kan tage for meget plads. Det er bedre at kende hvad passer ikke ind før flyttedag. Glem ikke at måle døre og trapper til din lejlighed. A king størrelse seng måske passer i din lejlighed, men ikke op ad trappen.

Dobbelt told

Mere brug du kan få ud af hvert stykke møbel i en studio lejlighed bedre. Din kommode, for eksempel, kan også fungere som stativ til dit stereoanlæg, DVD-afspiller eller tv. Brug din køkkenbordet som et skrivebord og plads nedenunder dit sofabord som ekstra lagerplads. De mere kreative du få med hvordan du bruger dine møbler, færre stykker du forsøger at passe ind i din begrænset areal.

Opbevaring

Måske er den nummer et bekymring i studio-lejligheder opbevaring. Du kan være heldig at have et skab, men sandsynligvis ikke mere end én. Dit køkken vil have begrænset skabsplads. Da din stue, køkken og soveværelse skal alle deler en åben plads, skal du holde rod til et minimum ved at give dig selv med kreative opbevaring valgmuligheder såsom stativer i køkkenet til at hænge gryder og pander og dekorative placeringer, der passer på en reol hylde eller under et sofabord. Udnytte plads under din seng og sofa samt. Plastic lagerbeholdere passer pænt nedenunder større stykker af møbler.

Starter ud til højre

Bor i en lejlighed kræver en vis disciplin at holde din plads, pænt og ryddeligt. Når du flytter og har behandlet dine opbevaringsbehov, etablere daglig rengøring rutiner, der holder din lejlighed fri for rod. Ikke tillade mail eller arbejde papirer at stable på tællere eller tabeller. Gøre din seng hver morgen, i tilfælde af gæster forbi uventet. Hold køkkenet samlet op på en daglig basis. Du vil nyde din plads mere hvis du kan nemt bevæge sig rundt, finde dine ting og føler dig tryg at have venner og familie besøg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com