Tips om fældefangst vaskebjørne

February 21

En pelsjæger kan bruge en bred vifte af fælder til at fange en vaskebjørn, men nogle er dødelig for dyr og farligt at trapper. Bruge levende fælder i næsten alle tilfælde. Følg statslige love i håndtering af dyr efter diffusering.

Forberede fælden

Vaskebjørn fælder fange ofte kæledyr og utilsigtede vilde dyr. Undgå dødelige fælder, medmindre absolut nødvendigt. Dødelige fælder, som slå hårdt på dyrets krop eller ben, kan også alvorligt skade en uerfaren pelsjæger.

Levende fælder, som Havahart mærket, er et bur med en vognbund inde der vil rejse døren lukket når dyret skridt på det. Kontroller bur er lang og bred nok--mindst 32 inches lang og 12 inches høj--så hele vaskebjørn får godt inde i fælden.

Vaskebjørne er altædende. Agn fælde med brød, skumfiduser eller andre elementer, ikke-kød. Kød vil tiltrække katte, hunde eller utilsigtede vilde dyr. Føre et spor af lokkemad i fælden og sætte det meste af det i fælden.

Placere fælden

Placer fælden et sted, hvor vaskebjørnen har været set, men så vidt muligt fra hvor andre dyr hyppige. Hvis dyret ind i et hus eller en bygning, skal du sætte fælden nær dyrets indgangen hul. Placer flere fælder nemlig bedst indvirkning.

Ikke forlade fælden hvor dyret vil være i den varme sol, eller nær en swimmingpool hvor vaskebjørn kan trække fælden i vandet og drukne.

Ikke forlade buret nær noget--skærme, elektriske ledninger--at vaskebjørn kan fange gennem bur barer.

Bortskaffelse af dyr

Følge statens lovgivning i håndtering af dyret. Mange stater forbyder flytning vaskebjørn til et andet område. Hvis trapper flytter dyret, tag det mindst 10 miles væk fra hvor vaskebjørnen var fanget.

Når du diffuserer en vaskebjørn i loftet, være opmærksom på dyret er sandsynligvis en mor med babyer. Babyer kan generelt være fanget i hånden og bør frigives med moderen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com