Tips om farvning fyrretræsmøbler

February 8

Farvning fyrretræsmøbler kan være en vanskelig opgave. Fyrretræ har naturlige gule undertoner, som har tendens til at vise gennem de fleste pletter. Pine accepterer sjældent pletten jævnt uden indsats, hvilket betyder, at møblerne får skjolder, der er mørkere eller lysere end de omkringliggende område. Forudgående konditionering, omhyggelig slibning og tankevækkende forberedelse vil bidrage til at afhjælpe nogle af værste af de mulige farvning problemer.

Forberede overfladen

Forbered dig på at afsætte en hel del tid og kræfter, når farvning fyrretræsmøbler. Pine er en blød træ. Cellerne i den træ absorbere pletten hurtigt; men da det er et naturprodukt, celler absorbere pletten til forskellige priser. Anvende en af de produkter, der er udviklet af pletten producenter, såsom Varathane, Minwax eller olympiske at hjælpe selv hvordan fyrretræ træ celler absorbere pletter.

Start med nøgne træ. Hvis dette er en lakering projekt, sand eller skrabe ud for alle gamle maling og finish. Start med en 150-sandkorn sandpapir, og gå videre til en 200-grus eller finere sandpapir, som anbefalet af Olympic. Fjerne alle snavs, olie eller fedt. Fjerne støvet sidesten fra slibning processen ved at tørre træ med en tack-klud eller en klud, der har nogle mineralske spiritus på det. Du kan også vakuum væk støv.

Betingelse overfladen

Rør kan af træ conditioner grundigt. Påfør træ balsam med en pensel, rulle eller en fnugfri klud til overfladen, hvis det er helt rent og tørt. Påfør balsam på tværs af korn af træ. Mætte træ med balsam. Minwax og olympiske foreslår, at du tillader olie-baserede balsam til at suge ind i skoven for 5 til 15 minutter; Varathane tyder på 30 minutter. Lad vandbaseret balsam trænge ind for 1 til 5 minutter. Fjern den overskydende conditioner med en ren tør klud efter korn af træ. Vandbaseret balsam anbefaler Minwax brugere sand træ 15 til 30 minutter efter balsam er tørret. Minwax forklarer i sin litteratur, balsam rejser nogle korn under processen, og slibning vil udjævne denne korn ned igen.

Anvende pletten

Brug kun oliebaserede pletter efter en olie-baserede balsam og vandbaseret bejdse efter en vandbaseret conditioner. Anvende olie-baserede pletten inden for to timer efter konditionering træ.

Anvende træ pletten med retning af korn af fyr. Brug en børste eller en ren klud. Give olie-baserede pletten 5 til 15 minutter at trænge ind i skoven; forlade vandbaseret bejdse på ikke mere end 3 minutter. Tiden vil variere baseret på det look, du forsøger at opnå. For mørkere farver, forlade pletten på længere. Tage en ren klud, og fjerne den overskydende pletten. Tør i retning af kornet. Se træ, som du fortsætte, og prøv at blande noget lys eller mørke pletter. For at gøre farven mørkere eller mere intens, anvende en anden frakke af olie-baserede pletten efter 4-6 timer; Du kan anvende vandbaseret bejdse efter 2 timer. For de bedste resultater, arbejde gennem alle disse trin på en skrot stykke fyrretræ før farvning det største stykke af møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com