Tips om flisebelægning et Backsplash

September 26

Tips om flisebelægning et Backsplash

Ved hjælp af fliser til at oprette en backsplash kan sætte fut i et værelse. Plus, kan du gøre flisebelægning dig selv som et weekend-projekt. Gøre bekendt dig selv med nogle tips til flisebelægning vil medvirke til at eliminere frustration, når håndtering af dette projekt, og forbedre det endelige resultat.

Før du begynder en Backsplash: planlægge!

Sørg for den mur, som du planlægger at sætte blacksplash er solid og fri for kondens. Aldrig begynde flisebelægning på en fugtig mur. Også, før du begynder din backsplash, beslutte på dimensioner. Hold fliser op mod væggen for at få en idé til hvordan det ser ud i forskellige højder.

Køb af fliser

Når du har fastlagt din backsplash dimensioner, kan du købe fliser. Når du foretager dit køb, skal du tilføje mindst en halv snes fliser til din ordre, i tilfælde af du bryde en flise eller to i instillation processen, eller hvis en flise senere skal udskiftes.

Lægge fliserne

Find midtpunktet af din backsplash horisontale dimensioner; Dette er, hvor du vil placere den første flise i din backsplash. Tryk på og lidt twist den første flise i sted mod limen du anvendt på væggen. For at hjælpe med at holde fliserne lige, kan du indsætte små plastik afstandsstykker mellem dem i bunden af backsplash. Afstandsstykkerne vil holde fliserne lige indtil du er færdig med backsplash med en flise håndtaget og kølle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com