Tips om Garage isolering

March 13

Tips om Garage isolering

Isolering bruges til at forbedre energieffektivitet og komfortniveau i et hjem. Når det kommer til garagen, men er mange boligejere usikker på om isoleringen er nødvendig; andre kan ikke vide, hvordan du installerer det effektivt. Der er en række måder at isolere en garage afhængigt af behov og budget for boligejer.

Hvorfor isolere

Selvom mange garager ikke er opvarmet, er det stadig vigtigt at isolere dem ordentligt. Fordi de er knyttet til hjemmet, kan varm eller kold luft fra garagen passere gennem væggene i dit hus. Dette gør ikke kun dine varme, ventilation og klimaanlæg (HVAC) system arbejde hårdere for at opretholde den ønskede temperatur, men kan også øge månedlige opvarmning og køling omkostninger. Denne øgede HVAC brug også forkorter levetiden af dit udstyr samtidig øge udledningen af drivhusgasser.

Tilføje isolering kan hjælpe med at holde dit hjem mere komfortable og kan endda tillade dig at bruge din garage som en yderligere beboelsesrum. En velisoleret garage kan blive et legerum for børn, en arbejdsplads eller en kontrolleret lagerområde.

Isolering af vægge og lofter

For at få mest bang for din sorteper, når isolerende en garage, kun tilføje isolering til delte vægge mellem garagen og huset. Hvis din garage synes at være en betydelig kilde til luft lækager, overveje isolerende alle fire vægge og loft.

Tilføje glasfiber batts eller stift skum mellem studs og strøer. Ifølge Department of Energy's Energy Star hjemmeside tilbyder stift skum om dobbelt isolerende effektivitet pr. tomme som glasfiber, selvom skum er meget dyrere. Du kan kombinere disse materialer eller bruge flere lag, men undgå pakning isolering for stramt--dette mindsker effektiviteten.

Hvis knopperne er omfattet af drywall, overveje at bruge spray skum eller løs fyld cellulose. Disse materialer er professionelt installeret af entreprenører, der skaber små huller i drywall at give plads til installation. Flydende skum er sprøjtet ind i væggene, hvor det udvider sig til at fylde hulrummet. Cellulose er lavet af strimlet avis, der blæses ind i et loft eller tagkonstruktionen. Vægge og lofter kan repareres efter installationen er færdig at skjule huller.

Isolerende garageporte

Garage døre giver endnu en mulighed for at tilføje isolering og forbedre termiske modstand. For posten døre mellem garage og hjem, vælge en ståldør fyldt med skumisolering. Tilføje stick-on sæler rundt om døren og en nylon pensel feje til at blokere luftstrømmen under døren.

Hvis din coiling eller overhead garage door ikke er allerede isoleret, ser for garage døren isolering kits på din lokale hjem forbedring butik. Disse kits funktion pre-cut paneler designet til at passe specifikke døren modeller. Et andet alternativ er at købe plader af stive skumisolering og bruge lim til at fastgøre dem til døren. Tilføje flere lag kan øge effektiviteten af installationen. Vær sikker på at tilføje en neopren eller gummi sæl til bunden af døren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com