Tips om hængende Bambus vindspil ved hoveddøren

October 7

Tips om hængende Bambus vindspil ved hoveddøren

Vindspil er populære blandt mange hjem beboere, fordi lyden har en beroligende virkning på krop og sind. Sidder i haven eller på verandaen og lyttede til tinkling klokkespil er en glimrende måde at slappe af efter en lang og trættende dag. Bambus vindspil kan være beroligende, og når de placeres i nærheden af hoveddøren, kan være et tegn på harmoni.

Leve harmonisk

Den gamle kunst af Feng Shui er praksis med at leve harmonisk med det omgivende miljø. Navn Feng Shui (udtales fung shway) betyder vind og vand. Positiv energi i hele hjemmet er vigtig i Feng Shui, og praktiserende tror, at hvis indgangen er for stor, for meget positiv energi kan undslippe. Derfor, en bambus vinden kime uden for døren holder den positive energi flyder korrekt og jager væk negativ energi.

Tips

Bambus vindspil er hule bambus rør i forskellige størrelser hang fra en base med en træ dørhammer mellem rørene. Som vinden blæser, rammer hammeren mod rør, forårsager dem til at flytte og ramt hinanden. Anden størrelse rør giver tilsammen en harmonisk lyd, der afslappende og behagelig.

Placer en bambus vinden kime i nærheden af hoveddøren for en positiv energi flow. Dette menes at bringe held og lykke og penge til hjemmet. Dem, der bor der vil trives med lykke, lykke og penge på grund af den positive energi, der strømmer gennem hjemmet.

Størrelsen af bambus vinden kime er vigtigt som godt. For stor en bambus vinden kime ved hoveddøren vil jage positiv energi flow og for lille vil ikke forhindre den negative energi i at komme ind. En lille forstuen skal en lille bambus vinden kime og et stort område vil drage fordel af en større en.

Placer ikke en bambus vinden kime i et område, hvor vinden er for stærk, da vinden kan beskadige bambus.

Bruge nogen form for metal krog i loftet i forstuen til at hænge bambus vinden kime. Sørg for, at vinden kime ikke vil være i vejen for en døråbning eller en besøgende, banker på døren.

Overvejelser

Det er ikke nødvendigt at tro i Feng Shui have en bambus vinden kime. Nogen kan have en ved hoveddøren og stadig nyde lyden.

Forskellige Bambus vindspil producere forskellige lyde, så det er vigtigt at lytte til dem at afgøre, hvilken lyd er ønskeligt. Størrelse er valgfri. Nogle vil foretrække lille Bambus vindspil, mens andre vil ønske om en mere omfattende stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com