Tips om hvordan man installere Prefinished Hardie sidespor

December 25

HardiePlank sidespor er en fiber cement sidespor, der forbedrer og beskytter huse og andre bygninger. HardieZone systemet kan du vælge typen af sidespor, der er bedst egnet til dine klima baseret på otte kriterier for langsigtede resultater. Derudover fås HardiePlank sidespor i mange farver, stilarter og teksturer.

Lagring af HardiePlank sidespor

Stable HardiePlank sidespor lejlighed i et tørt sted, for at minimere krympning på butt fuger. Beskytte de kanter og hjørner af sidespor under opbevaring og håndterer med omhu for at forhindre brud. Plankerne er låst på pallerne og bør fjernes fra siden af stak for at undgå at beskadige træbeklædningen drop kant.

Opskæring HardiePlank sidespor

Den bedste måde at skære HardiePlank sidespor er at score sidespor med en kniv og Fastgør stykker fra hinanden på den scorede mark. Du kan også bruge manuel, elektrisk eller pneumatisk Sakse til at skære sidespor. Hvis du bruger en rundsav til at skære sidespor, brug en klinge med Hardie klinge varemærke. Du bør klippe træbeklædningen udenfor, hvor vinden blæser støvet væk fra dig og andre mennesker. Bruge en HEPA vakuum eller våde undertrykkelse metode til at rense støv og snavs.

Fastgørelse HardiePlank sidespor

Selvom bedste fastenerne for HardiePlank sidespor er hot dyppet galvaniseret, kan du også bruge rustfrit stål eller andre korrosionsbestandige fasteners. Brug ikke aluminium fasteners, klippede negle hoveder eller hæfteklammer. Brug tagdækning negle eller ribbede wafer-head skruer, når du vedhæfter HardiePlank sidespor til OSB, som bør være mindst 7/16 tommer tyk. Brug roofing eller sidespor negle, når du installerer sidespor på en træramme. Brug ribbede wafer-head skruer eller ET & F Panelfast negle, når du installerer sidespor på stål indramning. Den bedste fastener er en pneumatisk type med en flush mount vedhæftet fil. Indstil lufttryk, så fasteneren er flugter med overfladen af træbeklædningen. Ikke under kørsel--forlader hovedet over overfladen af sidespor-- eller over kørsel--push fastener under overfladen af træbeklædningen-- og ikke køre fastenerne til sidespor i en vinkel.

Efterbehandling HardiePlank sidespor

Bruge latex eller elastomere fælles fugemasse ifølge producentens anvisninger til caulk leddene og huller mellem HardiePlank sidespor og andre overflader. Knytte det ikke-fabrik skære kanterne af sidespor under trim og caulk, hvis det er muligt. Coat andre ikke-fabrikken kanter med ColorPlus teknologi kant belægning, tilgængelig fra James Hardie. Brug ColorPlus teknologi touch-up applikator til at dække op små rifter, skrammer og søm hoveder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com