Tips om installation af bambus gulv

July 24

Tips om installation af bambus gulv

I 2011 bliver bambus gulve mere almindelige i nye og remodeled hjem. Materialerne er overkommelige, let tilgængelige og installerbare af husejere samt building fagfolk. Efter grundlæggende retningslinjer, sikrer en vellykket installation.

Forberede bambus

Før du starter installationen, lå bambus planker på gulvet i værelset og lad dem helbrede for et par dage. Dette gør bambus til at tilpasse sig den fugtighed og temperatur i rummet og hæmmer efterfølgende vridning og buckling.

Undergulvet forberedelse

Undergulvet skal være helt flad, med en tolerance godtgørelse på omkring 3/16 tommer over en 8 - 10 fod område. Hvis det underliggende materiale er konkrete, kan en fugt barriere være nødvendigt i mellem undergulvet og bambus planker.

Indstillinger for vedhæftede filer

Hæftning bambus i stedet er den nemmeste løsning, men ved hjælp af spiken negle reducerer risikoen for træ tunger opdeling, som gør gulve knirke. Nogle bambus gulvbelægning kan være limet til undergulvet, og andre mærker Klik sammen som puslespil stykker. Hvis limen bruges, tjekke dens hensigtsmæssighed for gulvbelægning som nogle klæbemidler hurtigt smuldre. Flydende bambus gulve giver en pude i mellem plankerne og undergulvet og er almindeligvis kun anbefales til ekstra bred eller cross-ply bambus gulvbelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com