Tips om installation af Bruce manipuleret hårdttræ gulve

December 23

Bruce manipuleret hårdttræ gulvbelægning, en Armstrong produkt, er et tyndt toppen af virkelige hårdttræ over en base af komposit materiale. Dette giver udseendet af hårdttræ med lethed og alsidigheden i en fremstillede laminatgulv. Bruce manipuleret hårdttræ Gulvbelægning kan købes i kits designet til søm installation, lim-down eller '' svævende '', afhængigt af dit undergulv og andre spørgsmål. Som med alle typer af trægulve, bør bestyrelser sidde i plads til mindst en uge før installation, så de kan vænne til miljøet.

Layout

Uanset hvilken type installation du bruger til dit Bruce manipuleret hårdttræ gulv, er det vigtigt at ordentligt lå det ud først, så du ikke har efterladt med en alt for tynde endelige kursus. Snap to chalklines langs den starter og slutter vægge, 1/2 tommer ud fra hver, så gulvet bliver nødt plads til at udvide. (Huller vil være skjult af gulvet trim.) Måle mellem de to linjer og dividere med bredden af et gulvbræt at afgøre hvor meget sidesten plads der vil være på væggen, slutter. Tilføje dette nummer til bredden af gulvbræt og delt af 2. (Eksempel: Hvis dit gulv er 3 inches lang, og har du 1 tomme levnede plads for enden, så du kommer med 2 inches.) Længde-cut din starter og slutter kurser på denne bredde på et bord så, afskære den rillede kant til din start kursus og den tunge kant til din slutter kurset.

Søm-Down Installation

Søm-down version af Bruce manipuleret Gulvbelægning er lavet til områder med krydsfiner undergulvet. Lægge papir underlag over gulvet, hæfte det ned. Sæt dit første kursus af gulvbrædder langs start line (1/2 tommer fra væggen) med den rillede side (eller cut side) vender ud mod væggen. og top-søm med dit gulv sømpistol, sætte par af negle hver fod. Skære endestykkerne på en gering sav. Installere efterfølgende kurser ved at skyde negle gennem siderne af bestyrelser, lige over tungen, hver fod eller deromkring. Forskyde enderne af brædderne mellem kurser.

Lim-Down Installation

Limning ned din Bruce gulvet er en god løsning for konkrete underlag, spånplader og andre materialer, der ikke kan holde negle. Sprede ordet lim langs kanten af gulvet med et hakket murske, kommer om to fødder ud fra start væggen. Brug afstandsklodser for at holde det første kursus 1/2 tommer ud fra væggen. Låse brædderne sammen mens svimlende kurser, sprede mere lim efter behov. Holde op med at lægge gulv, når dit løb tør for plads til at arbejde, så lad den første sektion angiver natten så du kan stå på det samtidigt med at installere det andet afsnit.

Svømmende lægning

Bruce '' svævende '' gulve kan gå over en overflade end tæpper, fordi de ikke tillægger undergulvet, men blot sidde oven på den. Lim boards til hinanden (men ikke til undergulvet) ved at sætte gulvbelægning lim i rillen på hvert bord, før du vedhæfter det tunge af den tilstødende bestyrelsen. Installere gulvet trim holde nede omkredsen af gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com