Tips om installation af træ pyntede

December 29

Bygge dit eget dæk er et vanskeligt og tidskrævende job. Hvis du er klar til at installere din pyntede, tillykke. Den hårde del er overstået. Installation af pyntede er mere tilgivende end planlægning og bygning dækket støtte struktur. Der er dog et par tips til at holde sig for øje, før du begynder dit projekt. Efter disse retningslinjer vil hjælpe din pyntede sidst længere, som det bør trods alt dit hårde arbejde.

At vælge træ

At vælge de rigtige træ vil sikre, at dine dæk holder længere og stå op til elementerne bedre. Det kan endda gøre det pyntede lettere for at installere. Trykimprægneret tømmer kan holde mere vægt og strækker sig over længere afstande end andre populære pyntede træ, cedar eller redwood. Hvis du bruger trykimprægneret tømmer, Vælg stykker, der ikke har en masse af kernetræ, som er træ fra midten af træet, fordi det ikke absorberer pres behandling samt. Også købe træ, der er allerede tørret. Dette vil sikre at dit træ er lettere og ikke krybe og skabe mellemrum mellem planker når du har installeret det. Nogle folk ikke kan lide udseendet af trykimprægneret træ. Hvis du vil hellere bruge en naturtræ, anbefaler nationalt syndikerede avis klummeskribent Tim Carter også lodret korn Douglas fir med en tunge og groove profil, som giver mulighed for planker til Sikkerhedslåsen er de samme som dem i trægulve. Sikringsanlæg stykker vil gøre dine dæk stærkere og vil også gøre det lettere at nagle plankerne sammen, siger han.

Behandling af træ

Hvis du ikke bruger trykimprægneret tømmer, bliver du nødt til at behandle træ til at modstå vejr, svampe og insekter. Carter anbefaler skære hver planke til længden du ønsker det, og derefter neddypning det i varmt vand og Borat pulver blandinger i to minutter. Lad den træ tørre i to uger, før du bruger den. Efter den er tørret, male træet på alle sider, før du installerer den. Dette vil hjælpe med at beskytte dine dæk fra vand.

Andre materialer

Du skal også sat nogle tanker i de værktøjer, du vil bruge til at installere din træ pyntede. Carter anbefaler brug af dobbelt-dyppet varmt galvaniserede finish negle, som kan modstå ruster. Rustfrit stål spiral eller ridge skanken negle vil give dig en stærkere hold. Hvis du vælger dæk skruer, Mike French af Virginia Decking og Remodeling foreslår at bruge keramisk-belagt skruer i stedet for galvaniseret, fordi de vil ikke rust og lederne ikke fratage ud. Du kan også overveje at installere en dampspærre på jorden under verandaen til langsom fordampning for vand, der vil stige, og med tiden slides dine dæk.

Planke orientering

Lægge dine planker vinkelret på huset, eller i hvert fald på en diagonal. Selvom det kan virke counter-intuitive, er det et vigtigt skridt i opbygningen af et dæk, der er så vandtæt som muligt. Denne måde, vand og vil naturligvis foregår gennem sømmene i skoven og overhæng, og ikke på dit hus. Endelig, du vil installere plankerne med den bedste side op, ikke bark side, og efterlader ikke mellemrum mellem brædderne, medmindre de er ovntørret. Trykimprægneret tømmer vil skrumpe over tid, så hullerne naturligt vises mellem plankerne som de bliver ældre. Ovntørret træ ikke vil skrumpe, så du bliver nødt til at forlade om en 1/8-inch hul mellem bestyrelser så vandet kan løbe mellem brædderne.

Sømning det

Hvis du kører en strimmel af træ lim ned i toppen af hver tværbjælke før sømning dæk boards, vil du have færre problemer med neglene popping, ifølge Mike French af Virginia Decking og Remodeling. Predrilling enderne af dæk boards før sømning kan hjælpe med at forhindre opdeling i enderne. Vedhæfte plankerne til strøer med mindst to negle eller dæk skruer. Line up ene ende af din bestyrelser og lad andre enderne køre over kanten af dækket, mens du opbygger. Når du er færdig med at installere det sidste bord, markere en kridtstreg på skrå brædderne, der flugter med ydersiden af strøer og trim boards med en rundsav.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com