Tips om maleri med høj-Gloss emalje

November 7

Tips om maleri med høj-Gloss emalje

Højglans maling, også kaldet emalje maling, er "shiniest" af alle maling sheens. Højglans maling kan være vanskelige at håndtere, fordi når det er anvendt det er vanskeligt at dække op eller fjerne. Højglans maling viser også noget fedtet udskrifter på det som fingeraftryk, så det kræver en hyppig rengøring. Høj-gloss paint gør imidlertid også et værelse glans og skiller sig ud, så mange mennesker tror, at det ekstra arbejde er det værd.

Prepping overfladen

Når prepping en overflade for at være malet med en højglans-emalje maling, skal det være helt glat og ren. For træflader, udfylde alle knob eller huller med putty og lad det tørre. Når der er ingen huller i overfladen, sand det glat. Rustent metal overflader, skrabe eller sand overfladen ren og glat. Sørg for, at alle overflader er ren og støves ud før man går videre.

Tør overflade

Når du maler med emalje, er en af de vigtigste ting du kan gøre at sørge for at du har en tør overflade til at male på. Eventuelle resterende fugt kan forårsage malingen til at skalle eller gøre pelsen tyndere, hvilket vil kræve mere maleri eller det kan fjerne den skinnende glans. Som du male hvert lag på overfladen, Sørg for at de får lov til at tørre fuldstændigt før du anvender det næste lag. Maling, der er efterladt endda lidt tacky kan skræl op, som du anvender det næste lag.

Primer

Altid anvende en primer frakke før maleri med en højglans-emalje. En primer frakke vil korrekt forsegle uanset hvilken overflade du maler på. Når overfladen er forseglet, vil malingen ikke suge ind i overfladen, hvilket gør malingen sidste meget længere end det ellers ville og sikre, at skinne af emalje vil være synlig. En eller to frakker af primer vil være tilstrækkeligt til et træ overflade, et lag bør være rigeligt til andre overflader.

Maleri Tips

Anvend højglans emalje maling i mange lys frakker i stedet for et par tunge frakker. Tunge frakker kræver meget længere tid for at tørre grundigt og forlade rummet for større fejl og fejltagelser, såsom ujævn belægning, bobler danner i malingen eller kører i malingen. Ved at anvende lys lag, kan du sørge for at alt er tørre før man går videre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com