Tips om maleri soveværelser

January 4

Tips om maleri soveværelser

Den rigtige farve og maling kan omdanne et soveværelse. Men mens en maling job gjort godt kan forbedre udseendet og fornemmelsen af et værelse, et dårligt udført arbejde kan være katastrofale. Der er et par vigtige tips du bør altid følge når maleri et soveværelse. Efter disse vil hjælpe med at maksimere chancerne for en vellykket lakering.

Beskytte dine ejendele

At tage tid før maleriet at beskytte elementer, der ikke vil blive fjernet fra rummet er afgørende. At ekstra 30 minutters forberedelsestid kunne spare dig frustration-- og kontant--i fremtiden. Flyt alle møbler ud af dit soveværelse. Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at flytte møbler, købe flere ark af dampspærre fra din lokale hardware butik, eller en tarp, og Placer det over varerne. Fjerne outlet frontplader og brug malerens tape til at beskytte vægge og vinduer.

Male loftet første

Hvis du planlægger at male loftet-- og da du giver rummet en frakke alligevel, nu er så god en tid som enhver--starte med der. Ved at male loftet først, behøver du ikke bekymre dig om maling løber på væggen, da væggene vil være malet bagefter alligevel. Men vær forsigtig, når du maler loftet--placere en presenning eller nogle dampspærre på gulvet for at undgå dryp maling på dit gulv.

Lappe huller

Maleri et soveværelse er en fantastisk lejlighed til at lappe huller tilovers fra illustrationer, der er blevet hængt eller skader på vægge af ulykker. Bruge spackling pasta og en spartel til at udfylde hullerne jævnt. Tillad putty tilstrækkelig tid til at tørre inden slibning ud den ru pletter med medium-sandkorn sandpapir.

Prime vægge--med farve

Priming i farve er en nyttig måde at forbedre udseendet af din maling job. Hvis maleri i en varm farve, prime væggene med en hvid pels eller en lysere varm farve; Hvis maleri i en kold farve, vælge en grå primer. Farvede primere vil bidrage til at bringe ud af farverne i dine vægge, giver rummet en varmere eller dybere føler.

Fjern tapen tidligt

Det bedste tidspunkt at fjerne tape er lige efter maleri, mens malingen er stadig våd. Når tørret, kan malingen gøre båndet sværere at fjerne. Dog ikke erstatte inventar eller erstatte møbler, indtil malingen er tilstrækkeligt tør.

Vælg din maling farve klogt

Mørkere maling vil være tilbøjelige til at gøre en plads ser mindre end det er, mens lys maling tendens til at åbne op for et værelse og gøre det ser større. Hvis dit værelse allerede er lille, kan du undgå mørke farver. Hvis, dog, du er på udkig efter en hyggeligere føler, kan en mørkere farve hjælpe dig med at opnå den ønskede effekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com