Tips om maleri striber på en væg

January 1

Du kan ikke være en indendørsarkitekt, men du kan tilføje snap til din indretning af maleri striber på dine vægge. Male striber på en væg kan ændre et almindeligt værelse til en, der har interesse og stil. Forberedelse er nøglen til at få det rigtige.

Mønster

Vælg vandret maling strimler og du kan gøre en lille rummet synes større. Vælge lodrette striber og du hæve loftet visuelt. Vekslende mellem striber af flad og blank maling, ved hjælp af den samme farve, giver rummet en elegant, traditionel look. Arbejde med farveblyanter, papir og en lineal for at oprette en farvet mønster du gerne inden du køber maling. Du kan vælge en stor stribe med en mindre pinstripe mellem dem. Du vil måske gerne tre farver af striber, jævnt målte hele vejen på tværs af væggen.

Base Coat

Male den letteste stribe af din farvepalet først. Male det som en base coat, der dækker den komplette væg eller værelse hvor striberne bliver. Denne pels skal være helt tør før man går videre med projektet, så vent mindst 48 timer.

Måle og mærkning

Måle væggen eller væggene for at sikre, at striping mønster, du har valgt vil passe i væggen dimensioner. Hvis ændringer i stribe tykkelse skal være, gør det nu før du kommer til slutningen og finde mønsteret ikke passer ordentligt. Når den base coat er tørt, start måling og tape. Måle på gulvniveau, midtvejs og på loftet niveau for hver stribe, og markere den. For vandrette streger, måle og markere lige fra gulvet niveau hver 5 fod. Mange gange vægge og lofter er ikke helt firkantet. Måling på bare ét niveau vil give øjet en konsekvent linje.

Tape og maling

Placer båndet, så indersiden af båndet er mod underlak langs de afmærkede områder. Når du maler den skifte farve, beskyttes den grundmaling. Dette vil også sikre, at dine striber er jævnt fordelt, som du havde planlagt. Polere kanter af båndet med en flad overflade, såsom et kreditkort eller lineal, for at sikre alle bånd er sikret til væggen. Dette vil sikre, at dine striber er lige.

Male kun hver anden stribe område. Husk at din base coat fungerer som en af striberne. Skifter båndets kant for at sikre du får området hele maling malingen. Så snart dit maleri er færdig, starte tilbage i starten for at fjerne tapen. Hvis malingen er for vådt eller for tør, kan det give dig en ujævn stribet kant. Det bør være lige tacky at røre. Trække væk fra det våde stribe, når du fjerner tapen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com