Tips om opskæring granitbordplader

August 8

Granitbordplader er tunge og dyre. Granit, selv opfattes ofte som vanskelige at arbejde med, der kræver særlige redskaber, udstyr og viden. Skære granitbordplader har ikke overlades til professionelle, men. Med det rigtige udstyr, og en lille viden, kan boligejere skære granitbordplader.

Skære granitbordplader

Ifølge en række websteder, der vedligeholdes af granit bordplade leverandører, herunder marblemaster.com, kan gør-det-selv skære granitbordplader.

En god kvalitet rundsav er påkrævet, sammen med en diamant klinge. En tilføjelse til kombinationen af saw og blade vil hjælpe med at forhindre flisning af granit. En flip, tilgængelig på hardware eller hjem forbedring butikker, kan være fastgjort til hver side af bladet og vil hjælpe med at forhindre vibrationer. Det er vibrationer i bladet, der forårsager flisning af granit på kanterne af nedskæringerne.

Andre tips vil gøre opskæring granitbordplader, mindre vanskelig, og sikrere. Granit, er som du ville forvente, tunge. Kontroller savbukke eller enhver understøtter brugte under opskæringen, er solidt nok til at bære vægten sikkert. Sørg for du har nok hjælp og at hjælpere er i stand til at håndtere vægten af granit. Droppe køkkenbordet, om off så heste eller ved at flytte materiale, ville sandsynligvis bryde granitten og kunne såre de mennesker der arbejder på projektet.

Præcise udskæringer er afgørende i enhver bordplade projekt. Foretage omhyggelige målinger og Gentag dem for at sikre alle udskæringer er nøjagtig. Nogle gør-det-selv vil gøre en skabelon af lys krydsfiner og tilpas det til tællere for at sikre de har de korrekte målinger til at skære en korrekt montering køkkenbordet.

Forsigtighed bør tages mens opskæring granit. En støv maske og øjet beskyttelse er altid tilrådeligt, når der skæres materiale, herunder granit. Holde familie, venner og kæledyr væk fra området hvor opskæring sker, medmindre de også bære passende beskyttelsesudstyr.

Når granit bordplade er skåret til den rigtige størrelse, kan det være fastgjort til tællerne ved hjælp af god kvalitet to-del epoxy som en lim. Pigmenter kan føjes til epoxy til at matche farven på granit, til at producere mindre synlige sømme i køkkenbordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com