Tips om plantepleje interiør maling

July 28

Sprøjtemaling kan være den hurtigste metode til at anvende farve til enhver overflade. Forskellige ansøgning metoder er tilgængelige på markedet i dag. Der er mange klar-til-brug dåse produkter sammen med et stort udvalg af airless-type sprøjter. Air sprøjter vil kræver brug af en luftkompressor. Afhængigt af den erfaring du har, kan den bedste måde at starte sprøjtemaling være at bruge dåse produktet på et lille projekt.

Rens området først

Om du maler en lille genstand eller et rum i boligen, skal at objektet eller væggene være ren for alt støv og snavs. Gulvet skal også støvsuges grundigt for at fjerne muligheden for flydende partikler. Disse partikler vil hurtigt overholder den våde overflade af maling og oprette en ru finish. Tape off nogen områder, som ikke skal males. Dette kan også omfatte brugen af plastfolie over Vinduer og døre. En plastbarriere skal placeres over en dør, der fører fra området maleri. Maling partikler kan migrere og slå sig ned på overflader ikke beregnet til farven.

Mix eller ryste

Grundigt mix eller ryste maling produktet før du anvender. Hvis produktet er i en dåse, ryst den for godt 3 til 4 minutter. Dette vil blande indholdet til en selv belægning. Produkter, der bliver brugt med en airless eller luft sprøjten skal holdes godt blandet, så konsistensen af malingen er selv. Skjolder kan hurtigt danne på overflader, hvis produktet ikke er godt blandet.

Holde din afstand

Holde en minimumafstand på 12 inches fra ethvert produkt, dåse spray maling og overfladen du sprøjte det på. Tættere afstande vil forårsage alt for tunge for en frakke skal anvendes, og det kan køre eller streak. Airless og luft sprøjter bør være mindst 2 til 3 fødder fra væggen afhængigt af sprøjten. Følg producentens råd for sin særlige spray enhed. Hold sprøjten bevæger sig på alle tidspunkter og giver ikke malingen til at lægge i et område. Bruge to eller tre frakker i stedet for en tung pels, som kan køre.

Se vejret

Alle produkter kan have en specifik retningslinje for vejr og korrekt anvendelse. En generel tommelfingerregel er at vente på tørre dage med temperatur mellem 60 og 90 grader F. køligere vejr vil forårsage malingen til at tage længere tid at tørre, som kan tiltrække snavs til målstregen. Høj fugt kan forårsage malingen til at blokere eller køre på overfladen. Varmere temperaturer højere end 90 grader kan tynde malingen for meget og Udviklerplatformen ujævn overflade. Optimal vejr er en varm solrig dag med lav luftfugtighed. Programmer på denne type af dagen kan gøres hurtigt, og flere lag kan anvendes på én dag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com