Tips om rengøring en jern presse

September 20

Tips om rengøring en jern presse

Jern presse, metal overflade, der varmer og kommer i direkte beroering med dit tøj, vil blive beskidt med brug. Især efter at have brugt din jern til at anbringe en mærkat eller print, restkoncentrationer kan blive hængende på tryk på overfladen. Dette, til gengæld kan overføre på andre tøj hvis det ikke er afrenses. Det er altid bedst at først konsultere din jern manual, er der en række metoder til rengøring jern presse.

Konventionelle Cleaners

Rengøringsmidler som formel 409, kan bruges til at rengøre overfladen af din jern. Der er også en række almindelige rengøringsmidler designet specielt til en jern. Nogle eksempler er Whink dampstrygejern renere, Faultless og Jiffy damper. Squidoo.com anbefaler, at du rengør Når strygejernet er lidt varm og rester er blødere og derfor lettere at fjerne. Selvfølgelig, være sikker på dine jern er unplugged og ikke varm før du begynder enhver renseprocessen.

Grønne metoder

Hvis du ønsker et grønt alternativ, er der flere muligheder. En ugiftige metode til rengøring pressen er at bruge en blanding af eddike og salt med vand. Anvende blandingen med en svamp eller klud løsner snavs og skinner Tryk på overfladen. TLC tyder også på med en klud dyppet i bagepulver på en lidt varmede presse. Når du er færdig, bør sodavand eller salt være afrenses helt. Du kan også bruge en vatpind til at rense ud huller i pressen til at forhindre enhver blokering.

Slibende produkter

Nogle mennesker rapport ved hjælp af stål uld med held, især på Teflon-belagt overflader. Ifølge TLC, kan aluminiumsfolie, fint sandpapir eller papir med salt på det løsne klistret rester. TLC bemærker, at hvis jern har en plastik belægning, undgår slibende stoffer. Prøv et lille område først at se Hvis metoden ridser eller skader pressen. Når du har med succes testet metoden, bør det være sikkert at anvende hele pressen overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com