Tips om skære kroneformen med en Miter Box

January 10

Crown molding er lig base molding, idet begge er træ eller sammensatte produkter, der er oprettet ved hjælp af en distributionsprocessen. Men mens base molding går omkring væg på gulvet, kroneformen går omkring væg på loftet. Hvis du er gennemskæring crown molding med en miter box, er der en række ting du bør vide på forhånd.

Miter Box hak

Hvis du har enkle, 90-graders vinkel nedskæringer at gøre i din krone støbning, kan du gøre det med en standard miter box. Hvis du finder dog, at du har bredere eller smallere nedskæringer at gøre, skal du tilføje indhak til din miter box på den korrekte placering på siden af for at tillade saven til at skære kantlisten på det rigtige vinkel at være vellykket. Dette er en temmelig indviklede procedure, der skal gøres ved hjælp af et kompas og en sav. Du bliver nødt til at måle vinklen på væggen først for at afgøre, hvor at tilføje hakkene boksen gering.

Skære støbning

For at skære støbning, skal du arrangere crown molding, således at det er op og ned og tilbage i boksen gering. I modsætning til base molding, hvor du skærer molding højre side op og fra forsiden af stykket af støbning på bagsiden, er crown molding cut i den modsatte vej.

Skærp din sav

Sørg for at din saw er skarpe, før du skærer kroneformen med en miter box. En kedelig så vil føre til rifter og beskadigede områder på forsiden af kroneformen der vil se grimme eller det vil kræve betydelige reparation.

Finish Cut

Afslutte crown molding cut ved hjælp af en rulle så eller andre hånd så for at skriver støbning hvor det opfylder de tilstødende stykke af støbning. På denne måde, vil de to stykker passer sammen perfekt. En profil guide værktøj kan hjælpe med dette trin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com