Tips om skjule rør Under badeværelset vask

January 17

Tips om skjule rør Under badeværelset vask

Udsatte rør under et badeværelse vask kan tilføje til et designelement i rummet ved at give en utilitaristisk look. Mens nogle af badeværelserne har plads til rør, kan de ikke passer til hver boligejer smag. Du har et par muligheder for at skjule rør og føje til udsmykning af værelse.

Piedestaler

En piedestal kan skjule rør under vasken i badeværelset. Du kan vælge en piedestal, som er bred nok til at vedlægge rør, hvis VVS har en stram gruppering. Du kan også vælge at skjule vasken fælde med piedestalen og forlade forsyning rør udsættes. Hvis du vælger for at forlade rør udsættes, skal du bruge chrome rør til en mere dekorative udseende.

Stof

Vask nederdele kan skjule badeværelse VVS, sammen med alle de emner du vælger at gemme under vasken. En vask nederdel giver ekstra lagerplads til elementer såsom toiletpapir, sæbe og rengøringsmidler. Du kan ændre stof på vask nederdel for at indrette badeværelset, så godt. For eksempel brug en blomstret og feminine stof for en viktoriansk badeværelse indretning eller metallisk guld til en frodig, glamourøse badeværelse design.

Beaded gardiner

Bruge en beaded gardin for at camouflere rør under vasken med flerfarvede strings af perler. Perlerne er tilgængelige i håndværk butikker i en bred vifte af farver og figurer. Skabe et design din egen til at koordinere med stilen og indretning af badeværelset. For eksempel prøve at lave en beaded gardin med ensartede farver og former, eller bland det med et gardin i en regnbue af farver og forskellige perle figurer.

Kurve og opbevaring

En kurv med en højde til at passe under vasken kan give ekstra opbevaring i badeværelset. Skæres bagsiden af kurven til at rumme rørene og skabe en åbning i fronten til lagring af ekstra håndklæder, toiletpapir og ekstra sæbe. Åbn metal hylderne er også tilgængelige, der passer under vasken, giver ekstra lagerplads og rumme rørene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com