Tips om skjuler ledninger for under-kabinet lys

September 11

Under-kabinet belysning kan give mere lys i dit køkken, der kan gøre at se den mad du forbereder og skarpe redskaber du rengøring nemmere vigtige arbejdsområder. For at tilføje en professionelt udseende til din frysere, bør du skjule ledningerne fra din under-kabinet belysning. Hvis du er hardwiring lys til en lysdæmper, du har et par muligheder for at skjule kablerne.

Lys Installation

For at skjule dine kabler lettere, skal du installere din under-kabinet lys på bagsiden af din frysere og lige ind til køkkenet væg. Male bunden af din frysere med reflekterende maling til at belyse hele køkkenbordet hver gang du tænder de kabinet lys. Montering af lys på bagsiden af skabene lader dig skjule kabler i væggene uden at løbe nogen kabler til forsiden af skabene.

Inde i kabinettet

Hardwired eller plug-in lys kan installeres på forsiden af din kabinetter for maksimale belysning virkning, og kablerne kan være skjult langs indersiden af skabene. Bore et lille hul op mod selve fronten af kabinettet hvor det ikke kan ses, og køre kablet gennem hullet. Køre kabel langs selve forsiden af kabinetterne og omkring siden, indtil du kan wire det ind i switch kabel fra væggen. Bruge vinyl dække bunden af kabinetterne og undgå at kablet fra at blive set.

Forsænket belysning

Hvis du vil oprette forsænket belysning, der skjuler kabler og ikke forstyrrer den kabinet plads, skal du bygge en bunden udvidelse på din frysere. Holde din forsænket belysning til en højde på mere end 2 inches for at oprette kabinet udvidelser, der ikke trænge ind på bordplads. Erstatte den nederste del af den kabinet ramme til et bredere stykke træ til at rumme den nye forsænkede belysning udvidelse. For at gøre arbejder på lysene og reparere dem lettere, gør bunden udvidelse flytbare ved at vedhæfte panelerne i kabinettet rammen med skruer i stedet for negle.

Ekstra Panel

Hvis du vil installere belysning under din frysere, der ikke er forsænket, kan du skjule kabler med en ekstra bundpanelet. Køre ledninger du skal Tænd dit lys langs bunden af den oprindelige kabinet bunden, og sikre dem på plads. Sætte en ekstra panel med huller svarende til hvor ledningerne vil køre til inventar, over ledningerne, og montere lyset på panelet ekstra. Maling eller pletten af ekstra panel til at matche skabene, og Vedhæft den til bunden af din frysere med små skruer, så det let kan fjernes for at reparere den lys ledninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com