Tips om små soveværelser

March 9

Tips om små soveværelser

Små soveværelser kan virke som en hindring, men når udnyttes ordentligt de kan give den samme stil og funktionalitet som et meget større rum. Nøglen til at nyde din lille soveværelse er at bruge hver kvadrattomme tilbydes efter bedste evne. Nogle kloge organisering tricks og et par punkter fra din lokale hjem og haven forsyning butik vil snart have din lille soveværelse føle sig som et rum, der er egnet til en dronning.

Tror

Rummet omkring toppen af dit værelse er næsten altid spildplads. Installere hylder omkring en mund fra loftet og købe en række koordinerende kurve eller placeringer. Placer dem på hylderne og stash af sæson tilbehør som hatte, tørklæder, vanter og uld sokker inde i løbet af sommeren; badetøj, sandaler og Tanktoppe i sommeren.

Installere en hængende krog på dit loft og hænge en plastik kæde med clips. Vedhæfte hatte, tasker og paraplyer fra dette under anvendte loft rum.

Tror ned

Konfigurere din seng på plast risers og investere i nogle robuste under seng kasser. Disse luft - stram kasser er perfekt til stashing tungere sæsonvarer som trøjer og jakker. Stuve ting som indpakning papir og gave poser, craft supplies og ekstra sengelinned i disse beholdere under sengen. Tabicas giver mulighed for højere containere til passer nemt ind i dette rum.

Dobbelt told

Investere i en storage osmanniske. Ikke alene vil det hjælpe gemme genstande som bøger eller dvd'er; det vil fungere som ekstra siddepladser, hvis du har en besøgende. Det kan også dobbeltklikke som en opgave stol når trukket op på et skrivebord eller forfængelighed tabel. Bruge et skrivebord eller forfængelighed som et dobbelt formål stykke af møbler. Stash dine kosmetik og et spejl i skuffe i skrivebordet til straks omdanne det til en forfængelighed. Kaste nogle office supplies i en forfængelighed skuffe for en hurtig ændring i et skrivebord.

Illusion

Skabe illusionen af en større soveværelse plads ved hængning spejle i rummet. Et stort spejl på en væg med en mindre en på en anden væg vil tillade lys til afspejler rundt i lokalet. Det vil se og føle større næsten øjeblikkeligt.

Hænge lange gardiner på korte windows for en illusion af større vinduer, og derfor et større værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com