Tips om udsmykning en drengs soveværelse

March 20

Udsmykning en drengs soveværelse indebærer at vælge et tema og derefter dekorere rummet i sektioner for at alt passer. Når du har valgt et tema, kan du foretage køb på én gang eller over tid til at konvertere din drengs værelse for at matche temaet. Nogle områder vil du ønsker at koncentrere sig om er vægge, gulvbelægning, belysning og sengetøj.

Vægge

Prøv at dreje din dreng væg i et high-speed road. Du kan gøre det til en raceway ved at male en oval eller lave en serie af krydsende rækker med sorte streger sammen med krydsende linjer. Oprette medianerne ved at tilføje tynde hvide stiplede linjer. Bruge sticky kit, som bruges til at hænge plakater til at vedhæfte letvægts matchbox biler på vejen til at gøre det ser lidt mere realistisk.En anden måde at dekorere væggene er at tilføje decals. Dette kan gøres ved at dække væggen med en ark eller ved at købe decals, sikkert tillægger vægge uden peeling paint. Nogle ideer på væggene kan omfatte superhelte, skurke, foretrukne sportsgrene hold logoer eller spillere eller skræmmende insekter og bugs. Ud over disse elementer, kan sport vimpler bruges.

Lysarmaturer

Vælg lysarmaturer, der passer til din dreng præference. Køb lamper, som sports - eller karakter-tema og som matcher dekorationer du placeret på hans væg. Du kan også hænge dekorationer fra lysene. For noget virkelig usædvanligt i din drengs værelse, skal du erstatte de standard hvide pærer i sit værelse med lys i forskellige farver.

Gulvbelægning og sengetøj

Fortsæt med det tema, du har valgt til dit barn gulvbelægning og sengetøj. Du kan købe tæpper fra specialbutikker eller på internettet, der passer til dit tema. For bil tema, kan du købe en, der ligner en racerbane. For sports-tema værelser, kan du få en, der er logoet for dit barns yndlings hold. Tæpper kan også købes i figurer af dyr og superhelte så godt.Sengetøj sæt kan købes som et "bed i en pose" kit. Disse omfatter covers, dyner, plader og pude dækker at alle passer i samme tema. Disse kan købes for bil temaer, sports temaer, superhelte og skurke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com