Tips om udsmykning en Pink & blå fliser badeværelse

May 16

Midcentury badeværelser har ofte pastel fliser, med pink og baby blå placeringssystem høj blandt de mest populære nuancer. Hvis du leder efter en mere moderne æstetiske, kan twee farvekombination forekomme begrænsende, i det mindste første overvejelse. Ikke desto mindre med kreative møbler, tilbehør og maling, kan du tilpasse flisebelægning til en vifte af udseende.

Personlig præg

Hvis omfattende flisebelægning efterlader lidt plads til større designændringer, fokusere på mindre detaljer til at injicere din egen personlighed og stil i dit badeværelse. For eksempel, en grafisk badeforhæng i de rigtige farver kan samle op på pink eller blå mens tegning øjet fra et hav af fliser. Look for kreative variationer på de standard badeværelsestilbehør, der spiller til din smag og interesser. For eksempel, nemlig en børn badeværelse eller en finurlig udseende, finde retro legetøj med figurer, lad dem dobbelt som tandbørste indehavere.

Et Retro-Look

Hvis din lyserød og blå badeværelse er et minde om dit hjem midcentury rødder, omfavne den retro stil med midcentury indretning. Forudsat, at dine vægge ikke er fuldt flise, kigge efter et tapet med et mønster, der er dristige nok til at holde sin egen mod de farverige fliser. Den højre sort og hvidt mønster kan tilføje sofistikerede uden at udvide din farveskema for bredt. Udskifte din vandhane med klassiske krom hardware, der fremkalder midcentury. Brug en slank sølv kop til din tandbørster til at afhente chrome element. En række af globe lys over spejlet vil trække øjet opad, fra flisebelægning, som har tendens til at være lavere på væggen. Figuren globe går godt med midcentury hardware og håndklædestativer eller andre badeværelse indretning og tilbehør.

Gå med farven

Hvis du allerede har både pink og lys blå fliser i badeværelset, ønsker du sandsynligvis ikke at tilføje for mange ekstra farver til rummet. Male en nøgen væg i en lysere nuance af lyserød eller blå kan supplere fliserne uden overvældende du. Søg illustrationer, der er overvejende pink eller blå, såsom illustrationer fra et barns historiefantasi eller silketryk eller woodblock print, har gjort i kun én farve. Hvis flisebelægning er overvejende én farve eller den anden, skal du bruge tilbehør og bad sengetøj i de store farve for at spille det.

Major eftersyn

Hvis du er åben for en mere grundig remodeling job, men ønsker at beholde dine oprindelige blå og pink flise, tilpasse din vask, gulvbelægning, kan kabinet og toilet dramatisk ændre den samlede effekt af de pastel fliser. På hjemmesiden decideret Pro retro gemme the Pink Bathrooms.com, kan du finde masser af inspiration til midcentury badeværelser, der kombinerer nye og retro elementer. Fliser på gulvet i små hvide fliser sætter ud farverige vægge. Kilder som genopbygge (rebuildwarehouse.org) og Habitat for Humanitys gendannelse forretninger (habitat.org/restores) sælge brugt og overskydende hardware og byggematerialer, med indtægterne går til velgørenhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com