Tips om udsmykning et soveværelse i lilla & grå

September 12

Tips om udsmykning et soveværelse i lilla & grå

Lilla og grå er en alsidig farvekombination, der kan overgang fra ubesværet chic til moderne og boheme eller eksklusive og sofistikerede. Bruge funky mønstre, metallic accenter og komplementære farver som brændt orange og blad grøn at gøre de vigtigste farver pop. Klassiske møbler stilarter eller moderne fortolkninger kombineret med uventede drejninger koordinere og fuldføre udseendet af rummet.

Møbler

Fremhæve klassiske sorte eller hvide møbler med lilla og grå detaljer arbejde, mønstre eller accenter. For en funkier twist, male møbler lilla med grå mønstre eller grå med lilla mønstre. De fleste møbler kan let malet for overgangen fra én farvetema eller motiv til en anden. Møbler foretrækker at forlade naturlige, bruge farvet kabinet, og skuffe trækker til at tilføje en dekorativ touch.

Sengetøj og gardiner

Understrege de rige og royal kvaliteter af lilla satin ark, lækre dyner og overdådigt pyntepuder. Tilføje forskellige nuancer af grå og lilla til at skabe mangfoldighed i farveskemaet, og bringe alsidighed til strøelse ved hjælp af en blanding af udskrifter og faste stoffer samt reversible dyner eller shams. Lilla gardiner med grå og sølv trim oprette en sofistikeret udseende, mens blød grå gardiner med sjove lilla mønstre bringe sjov til rummet.

Wall Decor

Male tre væggene en lys nuance af lilla og den fjerde væg i en lyse eller RTF skyggen at tilføje kontrast. Tre kan lys lilla vægge og en grå væg, eller omvendt, også tilføje dimension til rummet og skabe et spændende udgangspunkt for din indretning. Damask mønstre, Harlekin diamanter eller funky hvirvler i iriserende lilla nuancer og sølvskinnende grå bringe tekstur på væggene.

Andet tilbehør

Sølv billedrammer, grå og lilla monogrammer, beaded lilla lampeskærme og overdådigt grå tæpper tilføje tekstur og dimension til værelset mens tilpasse farvepaletten. Indføre mønstre eller komplementære farver, såsom animalsk prints eller lime grøn, med små accent stykker som lampeskærme, smide puder, duge eller vægure.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com