Tips om udsmykning med Primitive & stuehus antikviteter

July 1

Primitive udsmykning elementer har en gammel og lidt lurvet udseende. Primitive stykker er ofte håndlavede af håndværkere arbejder uden en masse penge eller sofistikeret forsyninger. Endnu to stykker af den samme kunstner i samme medium har et lidt anderledes udseende. Brikkerne blend godt med stuehus antikviteter, som de ældre stykker viser tydelige tegn på at blive brugt. Udsmykning med disse elementer skaber et rum, der har en hyggelige og komfortabel fornemmelse, uden at kigge i alderen eller dateret.

Få vist dine favoritter

Bruge en enkelt hylde eller rack i rummet til at vise dine foretrukne primitive illustrationer eller bondegård antikviteter. Find en gamle eller antikke bogreol, der er stor nok til at få vist varerne, men stadig virker med din udsmykning ordningen. Kigge efter en hylde, der har tilhugget maling eller andre aldring med et lignende udseende, men sørg for det er stadig strukturelt lyd. Eller gøre din egen hylde, ved hjælp af en ny hylde eller, du har i dit hjem. Sand hele bogreolen først og derefter anvende en frakke af lys farvet maling, grøn eller blå. Efter malingen tørrer, sand stykke igen og anvende en frakke af hvid maling. Når malingen tørrer, har hylden et distressed look, med forskellige farver og nuancer stikke gennem.

Genbruge gamle emner

Tilføj til din udsmykning theme ved at give nyt liv til gamle emner. Gamle arkitektoniske elementer bliver et nyt brændpunkt for dit hjem. Gamle døre findes ofte med manglende eller ødelagte ruder af glas. Fjerne glas stykker helt og korte stykke kork til bagsiden af bord, hvilket gør en ny opslagstavle for dit hjem. Tilføje en kæde til toppen af et gammelt vindue og et par kroge langs bunden for en ny Knagerække til at hænge nær døren. Corbels, som blev brugt i gamle bygninger, har en lille slids i bunden. Når overgivet, bliver corbels en plade eller skilt display.

Holde sig til én farveskema

Når du mikse og matche en bred vifte af farver og mønstre, opretter du et look, der er distraherende og alt for travlt. Dette gælder især ældre stykker, som også kan gøre dit hjem ser dateret. Stick med blot et par farver, købe og visning af stykker, der passer ind i dette farveskema. Tilføje en farve, der supplerer de andre og bruge skyggen kun sparsomt. For eksempel, bruge blå og hvid som din primære farver og tilføje kun et par stænk af gul rundt i lokalet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com