Tips om udsmykning soveværelser

April 1

Tips om udsmykning soveværelser

Vælge en af to måder at dekorere soveværelset. Vælg en farve og holde alt i rummet den samme farve til en monokromatisk look. Tilføje teksturer med forskelligt stof i samme farve for et elegant udseende. Gå modsat og bringe i flere farver og plaske dem hele rummet. Bruge dem i tekstiler, møbler og kunst til at oprette en sofistikeret soveværelse.

Sengetøj

Vælge strøelse første så alle de andre farver og mønster valg koordinere sammen. Se efter mønstre og farver, som du gentagne gange er tiltrukket og at gøre du føler dig godt. Afhente et sæt, herunder narresut, seng nederdel og smide puder, for nemheds skyld eller Vælg Talsmanden og vælge de andre elementer i forskellige mønstre, men benytter de samme farver til at tilpasse strøelse.

Vindue behandlinger

Udvælge de vigtigste farve i strøelse og bruge denne farve i vinduet behandlinger. Balancere en travl sengetøj mønster med solid Draperiet paneler. Tilføje interesse ved hjælp af en valance i et mønster, der svarer til strøelse. Hænge vindue behandlinger, så den nederste kant af valance netop dækker toppen af vinduet. Hænge Draperiet paneler til siden af windows at gøre vinduet større og at tillade mere lys ind i rummet.

Maling

Vælg væg maling farve og tone fra strøelse. Bruge to farver og en farve vask teknik. Det endelige resultat ligner ruskind og tilføjer raffinement til soveværelset. Male væggen sengen er mod i en fremhævelsesfarve, også fra sengetøj, at trække øjet straks til sengen.

Tilbehør

Tilføje personlighed til soveværelse med illustrationer. Forstørre og ramme fotografier af foretrukne placeringer. Ramme sort / hvide portrætter af venner og familier. Hænge stearinlys sconces og store stearinlys på væggene. Bringe i friske blomster hver uge. Sæt små bordlamper rundt for opgaven og stemningsbelysning. Kaste et kast tæppe på gulvet og en blød lap tæppe på tværs i bunden af sengen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com